Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jakie studia skończyłyście?

Polecane posty

Gość gość
Finanse i rachunkowość. Praca w zawodzie.

Gość gość
Medycyna, kierunek lekarski, specjalizacja onkologia i medycyna paliatywna. I wcale nie uważam się za lepszą od tych, którzy skończyli pedagogike czy administrację. Gdyby nie te osoby to nie miałby kto pracować w biurach, szkołach więc należy się im szacunek.

Gość gość
Budownictwo ogolne na politechnice na ostatnim roku urodzilam na drugimbralismy slub

Gość gość
Lalu z 19:57 reszta z wykształceniem po prostu nie ma ochoty plebsowi (czyli tobie) tłumaczyć się jakie studia ukończyła i co w życiu robi. I nie. Nie pisz jakiej uczelni dyplom ty posiadasz. Nie interesuje to nikogo.

Gość gość
Drogie panie, widzę że was poruszyła moja wypowiedź. W żadnym wypadku nie twierdzę że osoba, która ma niższe wykształcenie jest mniej wartościowa. Znam wielu ludzi z wykształceniem zawodowym np. stolarza, który w swojej pracy ma tyle pasji i umiejętności, że nie może odpędzić się od klientów. Mam raczej na myśli osoby, które wybierają byle jakie studia, a potem płaczą że nie ma pracy dla ludzi z ich wykształceniem...

Gość cześć i czołem kluski
Dwa kierunki techniczne i 3 humanistyczne podyplomowki

Gość gość
Mgr dietetyki, UP Poznań

Gość gość
mgr filologii germańskiej

Gość gość
Fizjoterapia mgr Pracuję jako Przedstawiciel handlowy w alkoholowej branży. Rozminęłam się poprostu z powołaniem;-)

Gość gość
Mgr inż leśnictwa. Kocham to ♡ i bardzo dobrze wspolpracuje mi się z moim ukochanym dziadkiem który na tym zawodzie zęby zjadł

Gość gość
mam mgr fizjoterapii pracuje w zawodzie, robię co.kocham i zarabiam przyzwoicie. Skończyłam też podyplomowke. Nie lubię jak ktoś tu obraża co złego w jest w moim zawodzie? Czyje powołanie pomagam innym i się realizuje.umarlabym siedząc za biurkiem więc jak widać każdy jest inny.jestem w drugiej ciąży mam 28lat.

Gość gość
Klasyczne wykształcenie uniwersyteckie - filozofia :) Zawód wykonywany jest inny (zrobiłam też potem studia podyplomowe), teraz mam własną działalność. Moi rodzice nie byli zbytnio szczęśliwi, ja patrząc wstecz myślę, że pewnie było kilka rozsądniejszych wyborów, ale nie żałuję. Studia były bardzo ciekawe i sporo rzeczy tam się nauczyłam, które przydały mi się również w pracy zawodowej.

Gość gość
Biologia

Gość gość
Ratownictwo med.Nie pracuje w zawodzie(wlasna dzialalnosc)

Gość gość
Wyzsze na górce :-P

Gość gość
Poziom wypowiedzi na niektorych tematach jest bliski dna;gdzie te mamuski sie podzialy,czyzby w tym temacie nie potrafily sie wypowiedziec;D

Gość gość
Skonczylam te nieszczesna administracje, faktycznie kierunek do kitu, choc jak zaczynalam (rok 2003) to sie wszyscy pchali na te studia i musialam sie nastarac zeby sie dostac. Nie wiem czemu to byl taki chodliwy kierunek. Studiowalam dziennie w panstwowej uczelni. Później zrobilam podyplomowke z zzl.

Gość gość
Ja skonczylam prace socjalna, wiem że to beznadziejny kierunek, ale nie jestem wybitna i zbyt bystra, sory nie każdy ejst

Gość gość
gość 20. 40 ja też mgr historia po UJ i dwa studia podyplomowe,pracuję od 16 lat w zawodzie i chwilami mam dość, bo znowu coś by się przydało dokształcić

Gość arbuzowa dama
Ooo widze ze jest ktos po filozofii- a tez skonczylam filozofie, obecnie jestem na macierzynskim, pracuje jako admin sieci i kierownik 3os zespolu w malej firmie, dodatkowo robie kampanie w google. A obecnie mysle o niewracaniu do pracy i zalozeniu wlasnej dzialalnosci- torty artystyczne :D

Gość gość
ja skończyłam rachunkowość i pracuje jako księgowa w małej i fajnej firmie, dodatkowo znam dobrze angielski i niemiecki więc jestem też odpowiedzialna za kontakty z klientem zagranicznym

Gość gość
Finanse i Rachunkowość - pracy nie mogę znaleźć bo nie mam doświadczenie (gdzie je zdobyć?) tylko praktyki :/ Teraz studiuję administrację i robię roczny kurs kadry i płace. Certyfikat z j. ang. LCCI poziom B1.

Gość gość
up

Gość gość
Historia Sztuki na UG

,,Politologia ze specjalnością administracja publiczna. I i tak nie mam pracy a moja durna bratowa po jakiejś kosmetykologii popisuje się, że ma własną działalność .'' Do autora odpowiedzi ! - myślę, że to nie twoja bratowa jest durna tylko Ty - skoro ty po politologii nie masz pracy - a twoja bratowa po kosmetyko-logi ma. Ja jestem po kierunku ,,Hipologia i jeździectwo'' Mam bardzo dobrze płatną pracę. Robię to co kocham najbardziej - to tak jakbym nigdy nie pracowała.

Gość gość
budownictwo hydrotechniczne,pracuje w zawodzie

Gość Anastazyjka
Ja studiowałam na Wyższej Szkole Fizjoterapii we Wrocławiu i jestem fizjoterapeutką. Szczęśliwie pracuje w swoim zawodzie:))) Polecam

Gość gość
filologia

Gość gość
Filologia romanska mgr UJ

Gość gość
anglistyka, informatyka podyplomowe