Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski przeznaczy z budżetu państwa 300mln zł dla małych firm ukraińskich!

Polecane posty

Gość gość

W tym momencie ten dyslektyk i wpadkowicz pogrzebał swoje szanse na zwycięstwo:D :D :D :D

Gość gość
Podpisując zgodę na budowę bazy wojskowej w Krzesinach swoją parafką doprowadził do strat finansowych w kwocie 300 milionów zloty.

Gość gość
Moze by sie tak Polakami dla odmiany kuzwa wszyscy zajeli. Tez chce na rozkrecenie biznesu. Przydaly by mi sie dsrmowe studia i 1800 kieszonkowego, bo pracy nie mam.

Gość gość
Polacy sobie doskonale radzą jak coś nie zarobią to dokradną. wojny nie ma jesteśmy w Unii , są możliwości, dopłaty , dofinansowania a Ukraina jest w trakcie wojny trzeba pomóc by ten kraj mogł się podnieść z kolan. bravo Panie Prezydencie. Ukraińcy zasługują na pomoc . Polacy niestety nie.

Gość gość
fajnie szastać nieswoimi pieniędzmi, wiedząc przy okazji jak skarbówka potrafi zniszczyć człowieka za kilka groszy

Gość gość
Doskonale cie rozumiem mieszkam w największym mieście wschodu, u nas jest kilka tysięcy Ukraińców na studiach. Nie dość że większość z nich uciekła przed poborem do wojska to jeszcze dostają na swoje utrzymanie 1800zł miesięcznie, bez względu na osiągane wyniki naukowe każdemu z nich to przysługuje. Żyć nie umierać normalnie!

Gość gość
Dlatego zaraz po studiach, po ukonczeniu medycyny uciekam z tego kraju. Inaczej do smierci beda mnie okradac. W szwabii zarobie 5-7 tys euro. W polsce 3 tys zl

Gość gość
Do goscia wyzej, jak jestes taki bogaty, to im daj, kto Ci broni. Ja tej wojny nie wywolalam, niby czemu mam za nia placic. Niech Ameryka da Ukrainie

Gość gość
maskikomorowskiego.wordpress.com X Dużo ciekawych inforrmacji :D:D Lemingi nie wchodzić! Czujcie się dalej "inteligentami" :D

Gość gość
tyle tego co sobie tu na tym "mądrym" forum ponarzekacie. i tak wygra Pan Komorowski i to w 1 turze!hahahahaha

Gość gość
Komor wygra i znowu kilkaset tysięcy rodaków wyjedzie z Polski

Gość gość
W pierwszej turze to nie ale niestety wygra.

Gość gość
Bo ludzie to idioci którymi można sterować i to już od 2005 roku są manipulowani przez Polsat i TVN. Doskonale pamiętam Wydarzenia w Polsacie w latach 2005-07 przynajmniej 1 materiał w każdym wydaniu był antyPISowski a z Kaczyńskiego zrobiono wroga publicznego. Tak naprawdę można przyjąć nową jednostkę chorobową chorób psychicznych jaka powstała dzięki tym TV jest to wstręt 8mln Polaków do pana Profesora Jarosława Kaczyńskiego oparta tylko na manipulacji Polsat i TVN!!!!

Gość gość
Ja wystartuje!! Obiecuje Wam co chcecie, zglaszajcie wnioski. Jak mi pomozecie, damy rade. Pomozecie? Zaglosujecie?

Gość gość
Gość 19:49 popieram!!!!!

Gość gość
Mam cicha nadzieję, że przegra

Gość gość
up