Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka spacerówke macie i polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie mi w wyborze wózka spacerowego. Mam już swoje typy.. Ale chętnie przeczytam o wózkach sprawdzonych i godnych polecenia

Gość gość
Brałam pod uwagę chicco London, ale martwi mnie to wąskie siedzisko..

Gość gość
Ja mam chicco multiway i polecam.

Gość gość
My mamy baby design enjoy ale dopiero od niedawna. Na razie pierwsze wrazenia w porządku

Gość gość
Wczoraj cały wieczór spędziłam na poszukiwaniu info na temat baby design enjoy.. Jeżeli jeszcze wejdziesz w ten temat proszę powiedz mi jak się sprawuje? Jak się podbija? Bardzo hałasuja kółka? Dają radę na nierównej powierzchni? W jakim wieku dziecko wozisz? Chciałabym ten wózek dla mojego 14miesieczniaka

Gość gość
Miałam okazję sprawdzić ten wózek baby design enjoy i generalnie jest stabilny, łatwo się prowadzi, ale miałam wrażenie, że pod naciskiem dziecka kółka szybko się wybiją. Ale i tak wygrywał w porównaniu z Lirą 4.

Gość gość
Ja mam espiro metro model z 2014.leciutki stabilny wygodny dla dziecka ma odpinana barierkę typu lamana można złożyć razem z wózkiem fajny design ptzerobilam 12(!)wózków ten jest najlepszy i cena przystepna.okrycie na nóżki jest duże no w niektórych niestety juz dwulatka nie można okryć a w tym tak.ma budkę zsciagana prawie do barierki i regulacje wysokości raczek.w ogole super w prowadzeniu i dobrze wyważony.przy poprzednim dziecku yez uzywalam espiro metro tylko ten pierwszy model.ten jest poprawiony i juz dużo lepszy.

Gość gość
Było tu jeszcze do mnie pytanie więc tak - moje dziecko ma 10 miesięcy, baby design enjoy testujemy z półtora tygodnia dopiero. Koła nie hałasują, pod gorę super lekko się prowadzi, na początku cięzko mi się było przyzwyczaic do "podbijania" na krawężnikach... Ale nic dziwnego jak się jeździło wcześniej wozkiem z duuzymi kołami pompowanymi. Po 2-3 dniach doszłam do wprawy... I więcej na razie nic nie powiem :) za jakis czas ewentualnie.

Gość gość
Ja miałam wcześniej wozek 3w1 ale to za duże było-koła i siedzisko osobno ledwie do bagażnika wchodziły i przyszedł czas na zmianę... Chciałam quinny zapp ale jakis niewygodny mi sie wydawał w sklepie i padło na lire4-ogólnie niby spoko ale wcześniej miałam wozek na dużych kołach pompowanych i teraz mi tego brakuje. Gdybym drugi raz miała kupić wozek byłby to knorr cos tam...na 3 kołach jest lekki ma wielkie koła i w realu całkiem fajny zwrotny itd

Gość gość
Dzięki dziewczyny, dziś pójdę obejrzeć tego baby design enjoy. Wsadze dziecko i zobaczymy czy się spokojnie zmieści. Tez mam teraz wózek na pompowanych kołach.. Wszystko niby ok prócz tego ze nie ma opcji na kilkudniowe wyjazdy bo cały bagażnik to wózek ;) no i koło przebiłam.. Wymiana wyniesie mnie ok 60 zł. Jak pomyślę ze wiele przebić Przede mną to wolę zrezygnować na rzecz czegoś lekkiego co mało miejsca zajmie. No i 3 kołowe wózki u mnie odpadają.. W ogóle, jeszcze pytanie czy te pojedyncze koła mają sens? Tzn nie podwijaja się bądź np nie blokują w dziurach? Zaraz Jeszcze obejrzę ten espiro metro ;)

Gość gość
Kupiłam enjoya ;)

Gość gość
Pojedyncze kola lepiej podbijają wózek:)sprawdź ten metro może ci podpasuje jak dla mnie super:)sprawdzalam tez ten enjoy quatro valencia i lirę ale wydawaly mi sie duże i maja slaby dostep do koszyka.ja do swojego kupiłam siateczke dopinana i mam miejsce w kosxyku(nie jest taki maly w metro jak sie zdaje zakupy wchodzą bez problemu)i w siateczce np na drobiazgi typu pieluchy chusteczki i butelka z piciem

Gość gość
I jak?:)nie doczytałam postów i sie rozpisalam o metro po fakcie widzę:)

Gość gość
W sklepie nie mieli tego metro, wiec nie mogłam go bliżej obejrzeć.. Wsadziłam małego, miał dużo miejsca, wózek lekki i składa się na szerokosc jak parasolka z tym ze jest o kilka/ kilkanaście cm krótszy na długość - wiec super. Faktycznie dostęp do kosza słaby, ale na moje potrzeby styknie ;) jutro pierwszy spacer, także dopiero się okaże co kupiłam. No ale jak na moje oko ( to mój 4 wózek w ciągu roku) wydaje się być okej. Ma 2 lata gwarancji i mam nadzieje ze to mój ostatni wózek i wykończe jego żywotność do końca ;)

Gość gość
No mój metro to juz 13 wózek a synek ma 2 lata chyba nikt mnie nie przebije:)ale szukalam odpowiedniego i ten wypadl najlepiej chyba głównie dlatego ze przy poprzednim dziecku uzywalam poprzedniego modelu tego wózka.enjoy tez mi po glowie chodził ale koszyk mnie skutecznie odstrasxyl:)w każdy bądź razie życzę udanych spacerków:)

Gość gość
Baby design walker mialam i bylam zachwycona

My mamy parasolkę Quinny i model zapp xtra i u nas świetnie się sprawdza, jest lekki, dobrze sie prowadzi, stabilny, ma nowoczesny wygląd, duży wybór kolorów tapicerki i cena tez przystępna.

Gość gość
My mamy parasolkę Easygo Milo. Dla nas to najlepsze rozwiązanie, bo jest lekka i szybko się składa, w dodatku do niewielkich rozmiarów :)

Gość Kaska_Kraków
A widziałaś Joie Litetrax? Jest bardzo lekki i super się składa jedną ręką, ma bardzo długi daszek, który chroni przed słońcem i bardzo duże koła http://www.babyland.pl/pl/product/39057,joie-litetrax-3-wozek-spacerowy

Gość Kaska_Kraków
A widziałaś Joie Litetrax? Jest bardzo lekki i super się składa jedną ręką, ma bardzo długi daszek, który chroni przed słońcem i bardzo duże koła Joie litetrax