Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 lata po ciązy a ja wciaz koszmarnie zaniedbana i chyba z depresja

Polecane posty

Gość gość

10 kilo na plusie chyba nawet juz wiecej:o odrosty blada skora gole paznokcie krotkie owlosione nogi owlosione bikini owlosione ręce piersi mam do kolan bo nosiłam jakieś badziene staniki po urodzeniu

Gość gość
skoro zdajesz sobie z tego sprawę to czemu tego nie zmienisz

Gość gość
nie wiem obojetne mi to w sumie wszystko mam dośc siebie

Gość gość
Nie wierzę, że dopiero po ciąży stała się taka fleja. Pewnie wcześniej też o siebie nie dbalas.

Gość gość
Ja mam starsze dziecko od Twojego, i mam to samo. I tak facet ma mnie w d***e wiec tyle w temacie

Gość gość
wczesniej bylam ładna szczupla zadbana dziewczyną nie wiem co sie stalo serio nic mi sie nie chce, kompletnie nic, nawet nie mam ochoty na codzienny prysznic

Gość gość
ja tez mam synka 4 letniego ,ale dbam o siebie kto mnie pozna to każdy sie dziwi ze mam dziecko bo wygladam jak nastolatka,2 tygodnie temu urodziłam drugie dziecko, 13 kilo mam na plusie,ale nie zwracam na to uwagi bo przecież grubsze tez sa atrakcyjne:)a pewnie i tak schudne jak przy pierwszym dziecku, chodze do fryzjera,robie sobie maseczki,makijaz,codziennie inne ubranie itp,nie chodze jak fleja.Wiec rusz tyłek i zrób cos ze sobą a lepiej sie poczujesz i dla męza bedziesz atrakcyjniejsza:)

Gość gość
tylko, że mąż ma mnie gdzies...

Gość gość
Nie dziwie sie, ze maz nie pieje z zachwytu nad zanidbana flejowata zona. Nie rozumiem, jak mozna tak postepowac, zeby nie zadbac o siebie przede wszystkim dla swojego dobrego samopoczucia.

Gość gość
najlepiej zwalić wszystko na ciąże, szczególnie odrosty na włosach :)

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci 5lat i rok. Pracuje na całym etacie, ale dbam o siebie bo po prostu lubię fajnie wygladac. Lepiej się wtedy czuje i mąż cały czas za mną przepada co widać na każdym kroku. Kobieto zrób coś dla siebie! Nie dla męża, nie dla dziecka- dla siebie. Jesteś kobieta bez względu na dziecko, nadwagę czy krótkie paznokcie...po prostu się ogarnij a na pewno wyjdzie ci to na dobre.

Gość gość
10 kilo na plusie chyba nawet juz wiecej - to wymaga dużo pracy ale można zmienić odrosty - jedna wizyta u fryzjera i po kłopocie, albo kumpela niech ci pofarbuje, ostatecznie możesz to zrobić sama blada skora - 3 razy solar i będzie ok gole paznokcie krotkie - olej to, faceci nie zwracaja uwagi na takie bzdety owlosione nogi - golarka i jedziesz, polecam laser - spokój na zawsze owlosione bikini - golarka i jedziesz, polecam laser - spokój na zawsze owlosione ręce - golarka i jedziesz, polecam laser - spokój na zawsze piersi mam do kolan bo nosiłam jakieś badziene staniki po urodzeniu - ćwiczenia + staniki sportowe/modelujące, ewentualnie operacja podciągania