Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdracacie swoich partnerów ?

Polecane posty

Gość gość
tez bym z chęcią wyjechała. ..:/ tu w Polsce człowiek niczego się nie dorobi..

Gość gość
Ja również mieszkam za granicami tego śmiesznego państwa i jestem szczęśliwa bo rząd innych państw szanuje człowieka.Pracowalam przez 2 lata zaszlam w ciaze i mialam bezplatna opieke medyczna,ogromna rzeczowa wyprawke dla dzidzi pozniej bezplatna pielegniarke przez 9 godz wiec spokojnie moglam pracowac a teraz szkola podreczniki za darmo i opieka az skoncze prace.Wiec ja sie pytam co nam dala polska nic nic nic

Gość gość
tak ale tez przez to monotonne nudne steresujące zycie sie ludzie zdradzają.... chcą odregować, zrobic cos przyjemego dla siebie i pewnego dnia juz nie wytrzymują i dochodzi do tego.....

Gość gość
nigdy nie zdradzilam faceta, to obrzydliwe i bardzo nieuczciwe :( kocham swojego mezczyzne i bardzo go szanuje, jestem wierna i lojalna. i nawet gdybym miala 100000% pewnosci ze on by sie nigdy nie dowiedzial, to i tak jestem i bede zawsze wierna. pozz tym nie swedzi mnie pisda by szukac zauroczen poza zwiazkiem. ale jak ma sie mentalnosc kvrwy to sie bedzie zdradzac i jeszcze szukac usprawiedliwien.

Gość gość
rowniez mialam nadzieje w polsce,urodziłam i mieszkalam w hiszpanii przez 23 lata ale postanowilam poznac ten kraj pojechalam do babci i zaczelam szkole wszstko pieknie gdyz rodzice mnie sponsorowali ale ja postanowilam byc samodzielna i zwrocilam sie do panstwa o pieniadze chzba stypendium a oni mnie wysmiali i zaproponowali 1200zl na miesiac coooo mam za to kupic i wrocilam do domu macie piekny kraj ale co z tego

Gość gość
To nie kraj tylko neokolonia :(

Gość gość
Mieszkam w nimczech od 6 lat i nigdy nie przyznaje ie ze jestem polka bo wstyd,mam to szczęście ze moje dzieci beda wychowywaly sie w noromalym kraju

Gość gość
Tak zdradzam Od kilku lat ale od trzech stały kochanek Jestem z mężem i kocham gospodarki ale w łóżku potrzebuje czegoś więcej, mój kochanek ma żonę dzieci, nikt tego nie chce zmieniać Bo jak ktoś napisał życie mąż rodzina to jedno, namiętność pragnienie to drugie szkoda że nie idą w parze Pozdr wszystkie Laski

Gość gość
zdrada to odskocznia, moze tez pomoc w zwiazku. tylko zdrada z glowa, jednorazowa, a nie bzykanie co dwa dni i zapominanie o rodzinie

Gość gość
Zdrada nigdy nie moze pomoc w zwiazku bo po zdradzie nie ma zwiazku, jest falsz, brak szacunku, czy to jest fundament zwiazku? zastanowcie sie nad soba. nie wierze w to co czytam :O