Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdracacie swoich partnerów ?

Polecane posty

Gość gość

Czy zdradzacie swoje zony, mężów, partnerów ? Prosze o szczere odpowiedzi

Gość gość
Ja zdradzałam przez rok męza było cudownie niczego nie żałuje on był inny niz mój maz cudowny kwiaty swiece wino romantyczna muzyka i my ale zakochał sie i nie potrafiłam zostawic męza wiec wybrałam meza,

Gość gość
bardzo pragnę przeżyć noc z innym mężczyzną, na nowo obudzić w sobie wielką namietność.....

Gość gość
mam męża z Somalii ]studenta marketingu ] a pragnę blondwłosego Szweda, Norwega [ absolutnie nie !brudnego polaka ]

Gość gość
no tak ale co to ma wspolnego z tematem?

Gość gość
nie, nie zdradzam. Nie mam potrzeby i uważam to za stratę czasu...i twarzy.

Gość gość
u mnie we wiosce nie mam z kim zdradzić , chłop mi na bilet na pks nie da to zdradzam go z psem owczarkiem. miły jest czuły i całkiem dobry w te sprawy

Gość gość
musi byc to cos co ja przezyłam i nigdy tego nie zapome

Gość gość
Ale po co zdradzac skoro jest dobrze ja zdradzałam przez rok bo zauroczył mnie ten ktos bardzo a sex boski ale wole byc z męzem bo jednak go kocham i mam wszysto przy nim kocham go a sex to sex

Gość gość
nie przejmuj się z psem to nie zdrada ha ha ha ja osobiście nie zdradzam partnerów. ..jak mam ochotę na kogoś innego lub brakuje juz namiętności w łóżku pora na zmianę; )

Gość gość
Kazdy mówi,ze nie ja bym nie zdradziła ale tak naprawde gdy ktos cie zauroczy tak bardzo to zaczynamy o tej osobie myslec i tesknic tak po prostu samo sie robi i juz

Gość gość
a inni ?

Gość gość
Szmaciska

Gość gość
Skoro faceci potrafia tylko na początku zabiegac o kobietę to nie ma co sie dziwic,ze inni potrafią ciągle byc czarujący i zdobyc zajeta kobiete sa lepsi

Gość gość
Mieszkając w małej miejscowosci radze nie zdradzac po co sie nazrażać na głupie opinie nawet jesli nikt nic nie zauważy to i tak sobie napisze swoja bajke

Gość gość
Współczuje ja bym nigdy nie zdecydowała sie by zamieszkac na wsi bo to oznacza koniec zycia nuda monotonia i nuda

Gość gość
kobiety jesli nie macie dzieci to radze wyjechac z pl chociaz na 3 miesiace bo w polsce jest smutek monotonia nuda i bieda warto wyjechac chociaz na chwile i zasmakowac zycia takiego prawdziwego

Gość gość
Co ma wieś do zdrady?..to w miastacj pod latarnoą stoją.

Gość gość
jesteście obrzydliwe

Gość gość
bardzo chcetnie bym wyjechała....ale urlopu nie dostane a jak bym dostała to nawet nie miałabym na to pieniedzy ehhh

Gość gość
Zgadzam sie z toba ja wyjechałam na 2 tyg do siostry na ferie a w marcu minie 6 rok jak jestem a granica,zyje sie zupełnie inaczej niz w kraju poszłam do pracy przy pakowniu i stac mnie na wypady co weekend wynajem domu zakupy co weekend kupuje co chce i kiedy chce nie patrze na ceny poniewaz w porownaniu z polska ceny sa o wieleeee niejsze i to mnie dziwi,kosmetyki zawsze sa w promocji 1+1, wakacje co rok.Jesli macie okazje chociaz na chwile wyrwac sie to polecam ja nigdy nie wroce do tych zlodzieji nawet teraz ograniczam wizyty w polscce do minimum wole by mnie rodzina odwiedzala w obecnym moim kraju;- Pozdrawiam

Gość gość
Ja tez nie mam zamiaru wrocic bo do czego.A tak jesli chodzi o zdrady to nie jest obrzydliwe po prostu kobieto nikt ciebie tak nie zauroczył nie przezylas czegos tak pieknego

Gość gość
zero moralności nie dość że zdradzają swoich mężów to jeszcze ojczyznę sodoma i gomora

Gość gość
to jest złe wy też jesteście złe w dodatku oszukujecie swoich mężów ja rozumiem że się tam zakochałyście czy coś ale jak można tak perfidnie zostać i temu człowiekowi z którym jesteście jak możecie spojrzeć w oczy to perfidne jest jesteście podłe obrzydliwe to jest okropne

Gość gość
co ty tak to przezywasz..... wiekszosc osob zdradza, taki jest swiat

Gość gość
świat taki nie jest po prostu łażą na nim takie pluskwy jak wy

Gość gość
Niestety w polsce jak to w polsce albo nie dadzą urlopu albo nas na wakacje nie stać i to jest przykre bo ja będąc polka ale pracująca za granica mam zapewniony płatny urlop i stać mnie na wakacje zagraniczne spłacanie rat kredytu dużego domu i zycie nie martwie sie o pieniazki rowniez pomagam finansowo rodzicom

Gość gość
Ze niby polskie zdradzam hee śmiech na sali a co mi ta polska dala,jestem emigrantka i wiecej dostaje od obcego kraju niz w pl

Gość gość
masz racje co ta polska na daje... tylko z********ac trzeba i ledwo na rachunki starcza a co dopiero na jakies przyjemnosci....

Gość gość
To polska zdradziła obywateli :(