Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wady i zalety samochodu przy 4os. rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Podajcie mi wady i zalety.. Maz zastanawia sie nad samochodem ( na razie mamy 2 osobowy i jakos sobie radzilismy - on jechal sam z dzieckiem lub ja z synem autobusem). Natomiast teraz jestem w ciazy i bedzie drugie dziecko.. On nie umie sie zdecydowac - jak moge go przekonac? Samochód na Leasing.

Gość gość
Nie wiem, do czego tu przekonywać? Chyba, że lubi tamto auto i nie chce się go pozbyć. Ale męczyć się? Bez przesady.

Gość gość
głównie ja nie mam prawo jazdy - ale wg niego on moze sam jezdzic z niemowlakiem samochodem na szczepienia, mlodego zawozic do przedszkola itp. Na wakacje nie jezdzimy ( wg niego mozna jechac zawsze pociagiem). A samochod ktory ogladalismy jest na gaz..

Gość gość
Dlaczego na leasing? Jeśli was stać na drugie auto, to po prostu kupcie je, dla ciebie. 2 samochody to mobilność dla rodziny.

Gość gość
nie mam prawo jazdy - i za szybko go nie zrobie:/ mohe zrobic dopiero za rok/dwa

prawo jazdy się odmienia nie mam - prawa jazdy, to po pierwsze jak nie masz prawka, to jeździj taksówką - wtedy będzie sprawiedliwie dlaczego masz zap...lać autobusem, kiedy mąż wozi dupę samochodem??? dlaczego w ogóle zgodziłaś sie na taki układ?

Gość gość
Wolałabym kilkuletni samochód czteroosobowy niż dwuosobowy nowiutki, jeśli miałabym kombinować i jeździć na raty :o

Gość gość
Jakie to auto, ten dwuosobowy samochodzi? Honda Civic? ;)