Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlode kobiety ktore planuja dziecko laczmy sie:)

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat moj facet 29 . Jestesmy ze soba prawie dwa lata . Oboje kochamy dzieci i chcemy je miec juz teraz.Ja ucze sie zaocznie i szukam pracy ktora mozna w domu wykonywac. On pracuje, mamy gdzie mieszkac :).

Gość gość
Autorko znajdź najpierw pracę jakąkolwiek by potem mieć macierzyński, i wtedy się staraj. Bo ciąża i dziecko to duże wydatki. Jak wszystko jest ok to można chodzić na nfz do lekarza, ale jak coś jest nie tak to tylko prywatne wizyty zostają, leki, pełnopłatne badania itp. Dziecko to samo wyprawka to dość spory wydatek potem mleko, pampersy, itp. Z jednej wypłaty może być bardzo bardzo ciężko.

Gość gość
Moj partner mowi ze sobie poradzimy to wierze mu:) a pozatym uwazam ze teraz mam dobry wiek bo raz ze mam wiecej sily i cierpliwosci a dwa ze jak bede w kwiecie wieku to moje dziecko bedzie juz na tyle duze zebym mogla pracowac ij sie rozwijac zawodowo

Gość gość
Ja mam 22 w tym roku, moj facet 32, mam prace, on ma prace, on ma auto, ja robie prawko, potem planuje kupic tez jakies auto, i kurde ja chce dziecka, on niby tez ale uwaza zeby mnie nie zalac :/ mam z tego powodu dolka ostatnio.

Gość gość
Moj facet jeszcze z 4 miesiace temu nie chcial dziecka . Wszystko sie zmienilo jak jego siostra urodzila :)

Gość gość
Mysle ze pomoga rozmowy z twoim partnerem i nie wiem odwiedzanie jakis maluszkow

Gość gość
Powodzenia dziewczyny, wiadomo, że wczesne macierzyństwo jest super. Ja mam 23 lata, 2 lata po ślubie i jestem w 5 miesiącu ciąży. I stwierdzamy z mężem, że za późno :)

Gość gość
związek kotnych polaczek

Gość gość
Jego wszystkim kumplom ktorzy sa w zwiazkach/malzenstwie urodzily sie dzieci, albo ich kobiety sa w ciazy. I na niego to nie dziala jak widzi te dzieci. Druga sprawa jest to ze on zawsze mowi " jak bede mial dziecko" a nie " jak bedziemy mieli"

Gość gość
No to masakra nie da sie faceta zmusic do dziecka..

Gość gość
Wiem dlatego mam dolka. Nie jestem perfidna szmata zeby go wrabiac, ale nie powiem ze jest mi dobrze z takim jego podejsciem.

Gość gość
Widocznie cie nie kocha...

Gość gość
Do takiego samego wniosku powoli dochodze.

Gość gość
słaba prowokacja :o

Gość gość
k***a skąpa k***ino , co nie stać cię na in vitro?kase wolisz doić od faceta? na lakiery , majtki i szminki?chcesz mieć zabawkę to zapłać za zabieg. i już masz!

Gość gość
Jaka prowokacja?

Gość gość
Mam 20 lat chciałabym mieć dziecko ale nie mam z kim. Dziękuję :)

Gość gość
in vitro!

Gość gość
Po co mi in vitro? Nie mam problemu z plodnoscia tylko nie mam partnera. Wolę mieć dziecko za 15 lat ale z kimś kogo będę kochać niż z dawcą nasienia!

Gość gość
autorka tematu - nie zalozylam topiku zeby ktos kogos obrazal tylko po to zeby mlode dziewczyny mogly porozmawiac o checi bycia mama w mlodym wieku.

Gość mloda kobieta
Zalogowalam sie w koncu -autorka

Gość mloda kobieta
Ile jestescie juz razem? Moze za krotko zzeby twoj parner podjal decyzje o dziecku

Gość mloda kobieta
dwa tygodnie. ale u mnie to albo -albo .kochaliśmy się i się go zapytałam czy chce mieć ze mną dziecko , on powiedział , że nie wie chyba nie. to złaż zakomenderowałam!

Gość gość
ja mogłabym być nawet i 100 lat w związku a i tak nie chciałabym dziecka i to nie znaczy że nie kocham partnera... paranoja! To że nie chce dziecka nie znaczy że nie kocha! Dziecko to olbrzymi obowiązek, sterty wyrzeczeń, nieprzespanych nocy. A nie takie hop siup słodki bobasek... słodki bobo to jest cudzy - bo zabawia się go tylko jak jest dobrze i wraca do domu wsadzić nos w laptopa a nie w pieluchę.

Gość mloda kobieta
Ja zalozylam topik .moj facet chce ze mna miec dziecko nie wiem dlaczego ktos sie podemnie podszywa

Gość mloda kobieta
A ten gosc ktory chce dziecko a facet nie to nie widze w tym nic dziwnego ze ona chce Tego dziecka ma 22 lata czuje instynkt a jej facet 32 tez powinien juz go poczuc

Gość mloda kobieta
Ja mam 19 a moj facet 29 i naprawde pragniemy oboje dzidziusia

Gość Anika2342
Hej. Mam 19 lat mój narzeczony 25 też bardzo pragniemy dziecka ale niestety pomimo starań nie udało nam się jeszcze :/

Gość gość
Nie miejcie dzieci! To masakrA! Nuda i harówa!