Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce byc pojemnikiem

Pojemnik na sperme???

Polecane posty

Gość Nie chce byc pojemnikiem

jak w temacie...czy starsze kobiety musza byc dla mlodszego mezczyzny zawsze tylko pojemnikiem na nadwyzke produkowanwej spermy??? 💤

Gość Fitemo
kobiete trzeba zerżnąć spuścić się do środka i szukać następnej. Tak dziala ten świat

>>>czy starsze kobiety musza byc dla mlodszego mezczyzny zawsze tylko pojemnikiem na nadwyzke produkowanwej spermy???<<< Jakby tu powiedzieć delikatnie... Mając 35 lat, byłem z 8 lat młodszą dziewczyną. W lokalu pytaliśmy o rodzaj muzyki tanecznej w poszczególne dni. Kelnerka spojrzała wymownie na moją Panią i stwierdziła, że dla STARSZYCH osób, są wieczorki taneczne w czwartki. Dobijając czterdziestki byłem z 14 lat młodszą dziewczyną i nikt nie dziwił się naszemu związkowi. Również jej koleżanki były mną zainteresowane. Nie wyglądam super młodo, ale kobiety w moim wieku są czasami postrzegane jako moje... mamy (głównie przez młodsze dziewczyny). x Związek starszej kobiety ze znacznie młodszym mężczyzną, musi ciągle walczyć, ze sposobem postrzegania przez resztę społeczeństwa. Mało który mężczyzna jest w stanie taką presję wytrzymać. W konsekwencji na takie związki pozwalają sobie albo bardzo silni mężczyźni, albo ci, którzy nie mają innej możliwości rozładowania seksualnego napięcia.