Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorian272

Kamienie w woreczku żółciowym

Polecane posty

Miałem robione USG i wyszły złogi w woreczku żółciowym, brałem leki, znajoma była na zabiegu metodą laparoskopową i po zabiegu zle się czuła nie było to bezbolesne jak nie którzy twierdzą. Mam pytanie czy ktoś miał taki zabieg?

Moja znajoma też ma kamienie i w marcu jedzie na zabieg, podobno parę dni po zabiegu odczuwa się bul. Idz na konsultację i na zabieg.

Gość gość
Ja miałam usuniety woreczek żółciowy laparoskopem, to duzo mniej bolesne niż normalne cięcie, kilka dni i wszystko wraca do normy :)

Gość gość
Ja tez mialam i wcale nie bylo tak zle jak to opisujesz. Wiadomo zabieg jest pod narkoza po wybudzeniu wymiotowalam duzo spalam i juz bylo ok :-) potem najgorsze dla mnie bylo sciaganie szwow

Ja miałam usuwany. Metoda laparoskopowa. Blizny bardzo małe. Jedna nad pępkiem, jedna na brzuchu, jedna w okolicy wątroby. Ale dosłownie nie widoczne, malutkie kreseczki. Czy bolało? Jak każdy zabieg inwazyjny. Była narkoza, były szwy i złe samopoczucie. Byłam też na diecie i to był najprzyjemniejszy efekt uboczny-niezła figura po wszystkim. ;)