Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marl1233

Zamiast okresu brązowe plamienia,ciąża?

Polecane posty

Gość Marl1233

Cześć kobietki,mam pytanie do was,moze któraś z was była w podobnej sytuacji.Otoz spóźnia mi sie okres dziś juz 4 dzień dodam,ze współżyłam czynnie z moim partnerem w dni płodne, ponieważ chcielibyśmy mieć małego dzidziusia, w dniu okresu wystąpiły lekkie brązowe plamienia zero śladu krwi czy to moze wskazywać na ciąże?Cześć kobietki,mam pytanie do was,moze któraś z was była w podobnej sytuacji.Otoz spóźnia mi sie okres dziś juz 4 dzień dodam,ze współżyłam czynnie z moim partnerem w dni płodne, ponieważ chcielibyśmy mieć małego dzidziusia, w dniu okresu wystąpiły lekkie brązowe plamienia zero śladu krwi czy to moze wskazywać na ciąże? Słyszałam tez cos o plamieniach implantacyjnych,co radzicie? Testu ciążowego jeszcze nie robiłam, tak bardzo pragnę by wyszedł pozytywny i chyba dlatego tak z nim zwlekam boje sie,zw jednak nic z tego bie wyjdzie

Gość gość
To normalne plamienia przed okresem, spokojnie niedługo się rozkręci. Ja tak mam co miesiąc. Nie wkręcaj sobie ciąży bo jej nie ma.

Gość gość
Ja takie plamienie mialam i to byla ciaza.niebawem rodze.

Gość gość
ale z reguły to jest plamienie przed okresem, implantacyjne nie bardzo. autorka sie nakreca to widac, nie rozumiem tylko po co? zrob test to bedziesz 100% pewna a tak mozesz gdybac

Gość gość
ja dostałam takiego plamienia w dniu miesiączki i to był objaw ciąży, zrób test najlepiej nie jesteśmy wróżkami

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi,tak tez zrobię dziś kupie test i jutro z samego rana zrobię,pytam bo nigdy wcześniej takich płomień nie miałam moze jeden dzień i zaraz na drugi dzień dostawałam okres w tym przypadku jest inaczej plamienie wystąpilo w dniu spodziewanej miesiączki i trwa juz 4 dni moze jest jakaś nadzieja,pozdrawiam