Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fryzjereczkaa

Co ma robić ? ;(

Polecane posty

hej . ;) Mieszkam z narzeczonym już jakiś rok na początku było fajnie i wgl teraz od jakiś 2 miesięcy przychodzi z pracy idzie się wykąpać, później podaje mu obiad i jemy razem często bo czekam na niego, jak zje to poleży 5 minut i włącza laptopa i siedzi godzinami i tak jest codziennie ... siedzi na olx itp. Jak mówię mu żeby wyszedł z internetu to mówi że zaraz a jak mówię kolejny raz za chwile to nie reaguję albo mówi że ja tez siedzę długo chociaż ja posiedzę godzinę góra dwie i wychodzę a on potrafi siedzieć całe popołudnie jakie jest w domu ...Już nawet nie czuję że mnie kocham, ja kocham go bardzo i nie chce nigdy się rozstawać . Czasami żeby się nie kłócić to idę spać .. w dzień piszę tysiące smsów jak to mnie bardzo kocha i że tęskni ... a w domu nawet się nie przytuli sam jak mu nie powiem ... Ehhh co ja mam zrobić ... Jest zazdrosny o mnie strasznie tylko wtedy jak idzie jakiś chłopak i się spojrzę albo jak jakiś kolega mówi cześć ... a on patrzy na każdą i jak coś mu powiem to głupio się śmieje ...Przy kimś potrafi być bardzo kochany ale już sam na sam to nie czuję tego ..

Gość gość
a gdzie ma czas na siusiu, kupke a czy kupka na miekko, na twardo? :D glupia ty, glupia ze tez takie dzieci biora sie za zycie i doroslosc :D