Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fryzjereczkaa

Chcee mieć dzieckoo ...

Polecane posty

Hej ma 19 lat i jestem bardzo dojrzała już i gotowa na dziecko. Kocham się z moim narzeczonym codziennie bywa że po kilka razy nawet i nie jestem w ciąży a nie zabezpieczamy się niczym po prostu kochamy się i tyle, już jakieś dwa lata i nic ... byłam u ginekologa i mówił że wszystko jest okey ale może być przeszkodą to że mam trochę za dużo śluzu, który się wydziela i przepisał mi tabletki ale kosztowały aż 50 zł a dla mnie to dużo i szkoda mi było i nie kupiłam czy myślicie że to możliwe że przez to nie mogę zajść w ciążę ? Jak mówię partnerowi o tym to on że to moja wina pewnie ...

Gość gość
jak 50 zł to dla ciebie dużo, to zacznij się zabezpieczać, bo dziecko kosztuje o wieleeeeee więcej

Gość gość
O nie co za ketynka 50 zł za dużo na leki ale chce mieć dziecko! Za naukę się wez tępy dzieciaku seks jest dla ludzi myślących a nie dla patologii

Gość gość
ja kochalam sie z chlopakiem od 18 roku zycia do 21 roku zycia potem zerwalismy i poznalam mojego terazniejszego meza z ktorym zaskoczylam juz po 2 mies znajomosci, nie mam pojecia dlaczego tak sie stalo a do ciebie autorko poczytaj sobie ze najlepiej kochac sie co 2 dzien bo jak sie kochasz codziennie lub kilka razy dzienie to dziala antykoncemcyjnie gdyz plemniki sa slabiutkiej jakosci, sa zdolne do zaplodnienia gdy seks jest co 2 dzien