Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nimka89

ciagle przemeczona, co to?

Polecane posty

hej! mam taki problem ze przez kilka tyg byłam słaba i zmeczona, nie chciało mi się wstawać z łózka, szybko się męczyłam... kobieta w aptece powiedziała, że to może być anemia i dała mi tabl chelaferr. Biorę od jakiś 2 tyg i czuję się lepiej, nawet nabrałam kolorów. Chyba jednak pani aptekarka miała rację... a może powinnam iść do lekarza ?

Gość gość
To typowy objaw infekcji. Jeżeli jesteś mocno przemęczona, to jest to albo wirus EBV albo kandydoza.

Gość gość
Aha, i Pani aptekarka nie miała do końca racji, bo dała Tobie coś tylko na jeden z objawów infekcji, ale infekcja nadal jest i trzeba ją leczyć. Idź koniecznie do dobrego immunologa.

Gość gość
Wiesz co, wejdz sobie na taką stronkę http://mojazielarnia.pl/ to jest taki sklep z naturalnymi preparatami i mieszankami ziołowymi , gdzie mają serio bardzo szeroki asortyment ziołowych preparatów, herbat, kaw... zobacz sobie i przede wszystkim , jeśli będziesz coś zamawiac, to zapytaj jeszcze tych ludzi , którzy tam pracują , oni zawsze służą radą. polecam Ci ten sklepik z całego serca, na bank znajdziesz cos co Ci pomoże

Gość gość
Ja mialam przez lata problem z paznokciami, byly bardzo slabe i lamliwe, masakra. probowalam chyba wszystkiego - i kosmetykow i roznych lekow i nic nie pomagalo. mama mi zamowila tam taką odzywkę, ktora pobudza komorki wzrostowe paznokci naskórka (wlosow chyba tez). w skladzie jest jeszcze witamina a i e i olejek z drzewa herbacianego i mowie wam dziewczyny ze bardzo pomoglo. jak konczylam perwsze opakoanie to widzialam efekty. teraz mam drugie i bede zamawiac trzecie. to sie dokadnie nazywa Odżywka keratynowa twist off kapsułki 48 sztuk i jest ttym sklepie http://mojazielarnia.pl/ za 12, 50 :D niewiarygodnie tanio

Gość gość
bez żadnych badań - diagnoza?:O zrób badania podstawowe: morfologia, tarczyca (TSH, ft3, ft4, antyTPO) i do lekarza z nimi to jakaś totalna bzdura przyjmować żelazo bez kontroli czy faktycznie masz jego niedobór:O