Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szacunku do kawalera, który

Polecane posty

Gość gość

sypiał z mężatkami/ rozwódkami. Takie babiszcze powinny zająć się dzieciakami, a nie gzić się z facetem, który nie jest dla nich. Dziwię się też facetom, którzy na to "idą". Poznałam takiego, niby z dobrego domu, wykształcony, jaki mądry, że olaboga.:-) A przeszłość mroczna, takie epizody. No i znerwicowany, bo pewnie żył w stresie, czy dziś spędzi popołudnie z nim czy dziećmi. Never

Gość gość
czy dziś spędzi popołudnie z nim czy dziećmi. x pedał?

Gość gość
Sam wtopilem się w taki temat i zaluje, ze wogole poznałem taką kobietę. Po czasie zastanawia mnie to, jak można nie kochać osoby, której przysięgalo się miłość i wierność?

Gość gość
Jak mozna nie kochać.....W życiu tak jest,ze mezczyzni przed ślubem czesto udają kogoś kim nie są,maskują sie,wybielają żeby zdobyć piekna kobiete,ożenić sie z nią a po ślubie juz udawać nie musza,i wtedy widać dopiero za kogo sie wyszło.To jest odpowiedz na twoje pytanie.

Gość gość
Dobrze, ale słuchajcie...Facet niczego sobie, a epizody z samymi kobietami z bagażem i z dziećmi. Nie może sobie znaleźć wolnej? Ja nie zabieram nikomu facetów, mężów, nawet odczuwam, że są aseksualni. tacy ,mnie zupełnie ni interesują! Miałabym być np.z rozwodnikiem i grać drugoplanową rolę?:( On grał.

Gość gość
też bym takiego nie chciała. Od razu widać buractwo i brak szacunku do instytucji małżeństwa. A skoro ktoś bierze się za mężatkę/żonatego to od razu widać, że swoją przyszłą żonę/męża też będzie zdradzał, skoro małżeństwo to dla niego nic i można osobie zamężnej wskoczyć do wyra. I nie pieprzcie mi tu o żadnej miłości, zakochaniu się, bo to są bzdury. Osoba uczciwa szuka sobie kogoś wolnego a nie w związku. Dla mnie faceci żonaci są totalnie aseksualni, nawet jakby taki za mną latał to bym go nie chciała.... Osoby które zdradzają są po prostu infantylne i niedojrzałe. Wiem bo mam taką przyjaciółkę. Ma fajnego męża, dwójkę dzieci, a sobie znalazła kochanka. I jakieś teksty o orgazmach, jakie to ma super orgazmy z kochankiem, 6 pod rząd, a mąż jej nigdy nie dał takich super orgazmów. Ona ma 35 lat, matka dwójki dzieci, a jak jej słucham to jakbym słuchała 12 latki... Może jestem jakaś dziwna ale dla mnie to że mąż mnie nie zaspokaja czy nie daje mi 6 orgazmów pod rząd nie byłoby powodem żeby sobie szukac kochanka, bo dla mnie orgazmy nie są celem życia. No chyba kurde są ważniejsze rzeczy na tym świecie niż seks. Niektórym odbija z nadmiaru dobrobytu. Ja bym była szczęśliwa jakbym miała męża, dzieci, mieszkanie, dobrą pracę, w wolnym czasie jakieś swoje pasje, czytanie książek, na co mi jakiś kochanek, nie ogarniam tego. Po co mi jakiś prostak bez kręgosłupa moralnego, który pakuje się do wyra mężatce? Bo od razu widac, że to prostak, bo wartościowy mężczyzna by się w ogóle nie zainteresował mężatką skoro jest tyle samotnych fajnych panien.

Gość gość
Brawo, brawo. Fajnie, że nas jest więcej. Założyłam taki temat na gazeta.pl - Mężczyzna, to mnie małpy dołują, że jakoby mnie kawaler nie chce:-D a je wybiera! I tak się paskudy "usprawiedliwiają", żałosne baby.

Gość gość
Jestem kawalerem,podoba mi się męzatka...sama mnie podrywa :/ na razie trzymam dystans,ale nie wiem ile wytrzymam. nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora! ona jest mega atrakcyjna i strasznie mnie kreci...

Gość gość
Jestem kawalerem,podoba mi się męzatka...sama mnie podrywa :/ na razie trzymam dystans,ale nie wiem ile wytrzymam. nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora! ona jest mega atrakcyjna i strasznie mnie kreci... xxx no to sobie poszukaj panienki, która też jest atrakcyjna, ladna, zgrabna, doopku :D no co za problem?

Gość gość
A chciałbyś mając żonę, aby ją kręcił jakiś"mega" atrakcyjny facet?:( No bo on by ją kręcił! cholerny egoisto, pamiętaj zło powraca.

Gość gość
Brawo, brawo. Fajnie, że nas jest więcej. Założyłam taki temat na gazeta.pl - Mężczyzna, to mnie małpy dołują, że jakoby mnie kawaler nie chcesmiech.gif a je wybiera! I tak się paskudy "usprawiedliwiają", żałosne baby. xxx Wiesz co mnie się wydaje, dlaczego oni tak lecą na te mężatki.... bo one są po prostu łatwe, szybko idą do łóżka, i to seks bez zobowiązań bo wiadomo że ma męża i go nie zostawi, a z kochankiem chce tylko seksu, i dlatego kawalerowie takich mężatek szukają, żeby mieć łatwy seks. Bo jednak panna zazwyczaj szuka męża, chce stałego związku i taki kawaler by musiał się z nią żenić; a on tego nie chce, on chce tylko dymać. I panna po jakimś czasie chciałaby stałego związku, ślubu, A mężatka ma już męża więc nie będzie nic oczekiwać od kochanka, tylko seksu. I dlatego oni tak lecą na te mężatki, żeby mieć łatwy szybki seks bez zobowiązań, bo wiedzą że taka nie będzie chciała stałego związku skoro ma już męża. Są też tacy faceci zboczeńcy oni się nazywają cucold czy jakoś tak, których podnieca to jak posuwaja kobietę, którą posuwa też ktoś inny (mąż). Ogólnie jednak radzę trzymać się od takich z daleka i szukać sobie faceta z kręgosłupem moralnym, a taki nie zainteresuje się męzatką. Owszem może mu się podobać ale żeby wdać się z taką w romans to nigdy w życiu.

Gość gość
gość dziś X Z tej wypowiedzi płynie jeden wniosek: Wszystkie mężatki to puszczalskie :D Brawa dla tej pani :D

Gość gość
nie napisałam że WSZYSTKIE :)

Gość gość
;) 👄 🌼

Gość gość
No to mężatki mamy omówione:-) Co najlepsze, że jedna napisała w jednym z tematów, uwaga...Ze one...znają swoją "wartość" :-D No i trudniej je "zdobyć".:-D No to teraz rozwódki: taka co ma dzieci...Zamiast się nimi zająć, bo ojciec poszedł w długą to wolą się gzić z kawalerami. No i te chłopy tak wybierają. Nie rozumiem:(

Gość gość
Rozwodki są lepsze od samotnych kobiet. Mają juz doswiadczenie w malzenstwie i dzięki temu starają się o to by było dobrze. Oczywiście mam na myśli rozwodki, które nie rozwiodly się przez swąd swojej macicy :)

Gość gość
też tego nie rozumiem co faceci w takich widzą, co widzi kawaler w takiej roz\klap\iosze z dwójką dzieci, czemu nie poszuka sobie bezdzietnej panny... może też chodzi o to, że taka jest po prostu łatwa do zdobycia i nie ma dużych wymagań. W łóżku też na wszystko się zgodzi, na anale, orale bez problemu, byle tylko jej kawaler nie zostawił, bo dobrze wie, że ona jest po ciążach i nie ma już fajnego ciała i dlatego nadrabia analami, tak mi się wydaje. Taką po prostu łatwiej zdobyć, tak samo jak jakąś grubą i brzydką, taka szybko pójdzie do łóżka z desperacji szczęsliwa, że jakiś ją chciał. W łózku zgodzi się na wszystko. Te ładne i zgrabne bezdzietne nie musza się na wszystko zgadzać i moga przebierać w facetach, ich atutem jest młodość i ładne ciało, które nie rodziło dzieci, a więc facet musi się postarać żeby za taką zdobyć. A te po ciążach muszą się wysilać żeby ktoś je chciał i dlatego z desperacji w łózku zgodzą się na wszystko, nawet na jakieś seksy rodem z po\\rnola, anale, orale, rimmingi, fistingi, połykają do ostatniej kropli, wszystko... i dlatego kawalerowie na nie lecą, żeby zaspokoić na takich swoje chore zboczenia na które taka ładna bezdzietna panienka by się po prostu nie zgodziła bo nie jesteś desperatką

Gość gość
Też tak myślę. Bo ten facet, którego odstawiłam, mówił, że jedna z tych jego rozwódek stanęła na środku jezdni i chciała się rzucać pod samochód, gdy się dowiedziała, że zostawia ją dla innej:-) To desperatka sto %.

Gość gość
Up