Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaniepokojonaa

Patologia

Polecane posty

Gość zaaniepokojonaa

Doradźcie co zrobić. Wczoraj przyszedł do mnie mój piętnastoletni kuzyn. Przysłała go do mnie ciocia bym go obstrzygła. W domu ciepło więc poprosiłam by zdjął koszulkę, bo później będą go resztki włosów gryzły. Trochę marudził, ale w końcu koszulkę zdjął. Byłam przerażona tym co zobaczyłam. Blizny ciągnące się przez całe plecy na grubość palca jak po DOSŁOWNIE biczowaniu . Na żebrach ogromny dość świeży siniak. I tym podobne oznaki przemocy [?] Chłopak był bardzo zawstydzony, żal mi się go zrobiło więc nie chciałam mu wiercić dziury w brzuchu do puki emocje nie opadną i sama na spokojnie tego nie przemyślę. Wiem, że jego rodzice są dość wymagający, do tego lubią sobie wypić. Stan majątku raczej nie ma tu nic do rzeczy, bo przemoc o pieniądze nie pyta. Ale dodam, że kasy mają jak lodu. Moje pytanie co robić? Te blizny wyglądały naprawdę niepokojąco. Nie chcę później płakać w poduszkę jak chłopaka zakatują. Męczą mnie wyrzuty sumienia. On musi przechodzić przez jakieś piekło. Z ciocią boję się o tym porozmawiać, żeby później nie wyżyli się na nim o ile to ich sprawka. Co wy byście w takie sytuacji doradzili?

Gość gość
up

Gość gość
Skad wiesz ze to z przemocy znasz sie na tym?a pomyslalas ze moze miec blizny wzrostowe ,wiesz w ogole co to znaczy?

Gość gość
Raczej go nie zalatuje ale to on może zrobić w końcu jakąś głupotę ,albo odwdzięczył się pięknym za nadobne albo nie daj boże się powiesi :( może anonim ddo szkoły ,mopsu ,na policje ? Oni muszą sprawdzić ,szkoda dzieciaka :(

Gość gość
Siniaki może tez wzrostowe ?

Gość gość
Skad wiesz ze przechodzi pieklo rozmawialas z nim w ogole czy tak o sobie wymyslilas.jakby tak bylo naprawde to bys zareagowala jak trzeba a nie pisala glupoty na forum dla mnie to zwykla prowokacja

Gość gość
Skad wiesz ze przechodzi pieklo rozmawialas z nim w ogole czy tak o sobie wymyslilas.jakby tak bylo naprawde to bys zareagowala jak trzeba a nie pisala glupoty na forum dla mnie to zwykla prowokacja

Gość gość
ciekawe do mnie przysszla osmioletnia corka sasiadki z totalnie odmrozonymi rekoma - efekt przymusu ciaglego mycia, nawet na mrozie

Gość gość
Siniaki moga byc przyczyna wielu chorob to trzeba sprawdzic a nie wymyslac

Gość gość
A siniaki to pewnie przez dojrzewanie... :/ A co policja w takiej chwili może zrobić? Mogą np obejrzeć jego plecy jeśli rodzice się nie zgodzą na to? Niekoniecznie chodzi mi o anonimowość jeśli ma to mu pomóc to może mnie cała rodzina i pół miasta znienawidzić. Chodzi bardziej o skuteczność by w razie gdyby moje podejrzenia były słuszne nie wyżyli się na nim jeszcze bardziej myśląc, że on komuś powiedział

Gość gość
Skad wiesz ze to z przemocy znasz sie na tym?a pomyslalas ze moze miec blizny wzrostowe ,wiesz w ogole co to znaczy?

Gość gość
Wkurfia mnie to juz ,jak nikt nie reaguje źle ,jak ktoś chce cos zrobić tez źle :o

Gość gość
To nie jest prowokacja... Jak już pisałam wolałam to na spokojnie przemyśleć by nie popełnić niepotrzebnego błędu czym mogłabym jeszcze bardziej zaszkodzić.

Gość gość
Wez skancz pisac bzdury pol miasta cie znienawidzi a niby za co

Gość gość
Tak potrafię rozróżnić rozstępy skórne, które powstają podczas wzrostu i nadmiernego obciążenia skóry od poziomych i poprzecznych blizn na szerokość palca...

Gość gość
Ale ty nic nie robisz tylko piszesz bzdury

Gość gość
gość dziś Wez skancz pisac bzdury pol miasta cie znienawidzi a niby za co +Za to samo za co tu już co niektórzy zaczynają się do mnie odnosić jakbym robiła coś naprawdę złego, że zapytałam o poradę w takiej sprawie...

Gość gość
Bo nie wiem co zrobić ?? Poczytaj moje wypowiedzi ze zrozumieniem.. Bo nie będę się powtarzać...

Gość gość
Na policje ! ;)