Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorian272

Mam nr telef od pielęgniarki

Polecane posty

w niedzielę mamy spotkanie ale koleżeńskie, może tak miało być że trafiłem do szpitala gdzie pracuje moja pielęgniarka, nie wiem co z tego wyjdzie:)

Gość gość
Dobrze obciąga pielęgniarka?

Gość gość Petronella Bella
Dorian jak sie czujesz? Sam widzisz ze na Kafe wszystko zaczyna i konczy sie na D000pie. Jacys nedzni prowokatorzy?

Dorian mieszkasz w Warszawie?

Gość gość
Cześć, jestem z Pochwy [czesc

witaj Bella dobrze się czuję leki biorę, trochę osłabiony jestem byłem na pierwszym od tygodnia spacerku, ale musiałem szybciej go zakończyć kolega zadzwonił że mam iść do domu i popełniłem błąd moja była się dobija czekam na policję mają przyjechać. Tak W warszawie mieszkam w poniedziałek jadę do Krakowa na kilka dni w delegację i nie wiem czy się nie przeprowadzić do Krakowa....

Hej Dorian!do Krakowa sie nie przeprowadzaj ,co tam bedziesz robil?oscypki?szyl korzuchy? Dorian ta twoja EX dziewczyna,musiala sie na wlasnej skorze przekonac ze jej nowy narzeczony nie jest aniolkiem.Dorian szukam mieszkania /pokoju dla mojej znajomej.Wyprowadzila sie do innego mista (tam dostala prace) i nie ma gdzie mieszkac.Ma 2 synow,tydzien jest u jednego i tydzien u drugiego(oni maja 20 i 22 lata) i im matka w ich mieszkaniu przeszkadza nic tylko siedza przy kompach i graja.Widzisz wychowala ich poswiecila sie i tak ja dzis traktuja.Kiedys jeden ja z mieszkania wywalil.Dlatego chce jej pomoc .Ona teraz jest w pracy ma do mnie zadzwonic.Bardzo bym sie cieszyla gdyby cos jej pasowalo z tych mieszkan co znalazlam.Dorian narazie lece powiesic pranko.Bella