Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radze sobie co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym że bardzo się wszystkim przejmuje nawet sytuacji które nie powinny wywałaś u mnie złości. Polega to natym że denerwują mnie najprostrze rzeczy nie taki ton mojego chłopaka najmniejsza sytuacja która kiedyś nie wzbudzała u mnie napadu złości deraz dorowadza mnie do szału. Nie tak zostawiony kubek , spuźnienie tranwaju wywołuje to że we mnie aż się gotuje. Wybucham często do moich bliskich krzykiem albo płaczem coraz częściej też mam własnie taki napady smutku płacz czasem wręcz rozpacz.Kiedyś byłam dużo spokojniejsza do wszystkiego podchodziłam na luzie a teraz nie daje już rady macie jakieś pomysły co z tym zrobić to naprawde zaczyna przeszkadzać w normalnym życiu a odpowiedź weź sie opanuj mnie nie satyswakcjonuje bo to nic nie pomaga

dawno nie mialas c***a miedzy nogami i jestes sfrustrowana

Gość gość
nawet jak nasz cieć sprzątnie -zamiecie z liści chodnik a wiatr znów mu nawieje liści kupę to aż spać nie mogę

Gość gość
c***a to mam bardzo często i w pupce też . aż zbyt często. potem się przejmuję tym , że siedzieć nie mogę bo boli

Gość gość
chyba jednak wasze odpowiedzi mi w niczym nie pomogą (autorka)

Gość gość
my tu jedynie możemy Cię dopieścić. może Tobie to pomoże?

Gość gość
autorko, a jesz dużo słodyczy?

Gość gość
jem bardzo dużo. i mam nadwagę ale nerwy nie pomagają mi niestety spalać zbędnych kalorii

Gość gość
poczytaj sobie o grzybicy uogólnionej, jej objawach.Jesli objawy sie zgadzają to przejdz na dietę bezcukrową. Trudno jest na początku ale następuje diametralna zmiana samopoczucia. Ja też miałam (mam). Od 3 tygodni jestem na diecie, czuję się coraz lepiej, abyłam ciągle zła i zmęczona ( i wiele innych objawów).

Gość gość
nie słodze herbaty kawy nie jem słodyczy wię raczej to nie to nie jestem wcale otyła jak to ktoś napisał

Gość gość
Sprawdź objawy depresji

Gość gość
jeśli to depresja wizyta u psychologa wystarczy?

Gość gość
byłam już u psychologa ale mnie przestraszył i uciekłam

Gość gość
Nie jesteś szczera, rozumiem. Męczy cię cos, na co masz wpływ, ale musiałabys podjąc decyzję, stąd wybuchy złosci skierowane nie tam, gdzie trzeba. Chlopak, tramwaj, to obiekty zastępcze. Do zrobienia porzadków we wlasnym życiu niepotrzebny ci psycholog. Musisz zrobić to sama.