Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza miłość ? ostatnią ?

Polecane posty

Gość gość

heeej :) tak mnie zeszlo na myśli i sie zastanawiam co to jest wlasciwie ta pierwsza milosc ? moja kolezanka jest z facetem jest jej pierwszym chlopakiem i w tym roku bedzie wesele :) siostra nie jest z pierwsza miloscia drugi przypadek znam ze byla milosc on mial dziewczyne ona nie, byl jej pierwszym chlopakiem, i byli razem z rok dobry i sie rozstali, niezgodnosc charakterow inne poglady na swiat - rozstali sie , ona miala przygody z zyciem studia itp miala mial byc slub a tu nagle chwila zawirowania i napotkala tego pierwszego, zrozumieli pare rzeczy i ta pierwsza milosc okazala sie ta i pierwszA I ostatnia i tu moje pytanie : pierwsza milosc ---- czyli osoba w ktorej sie zakochamy/zauroczymy ? czy pierwsza milosc to pierwsza osoba z ktora jestesmy w zwiazku ? jak to rozumiec ? :)

Gość gość
To byłoby zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe.

Gość gość
naprawdę biorą ślub są ze sobą ponad 10 lat :) ale on mial dziewczyne ona chlopaka nie. on byl pierwszym ona nie :)

Gość gość
Czasami tak jest ze pierwsza milosc jest tą ostatnią. Pierwsze milosci platoniczne szybko sie wypalają z mojego doswiadczenia, ale jezeli jest się z osobą, ktora sie kocha, moze byc to milosc na cale zycie. Mowie to z wlasnego doswiadczenia.