Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

to dziecko co ma odrę to jest pochodzenia romskiego

Polecane posty

Gość gość
Ale panikę trza siać

nie wiem skąd ta panika, kiedyś chyba każde dziecko miało odrę, przchodziło i już, w każdym razie, ospę miałam na pewno i już mi nie grozi to samo różyczka, ciekawe czy dziecko pochodzenia romskiego miało wykupione pakiety zdrowotne, czy rodzice pracują i płacą podatki (podatki od torebek i kieszeni...)

Gość gość
Tez miałam odrę,świnkę ,różyczkę i ospę i większość moich rówieśników jakoś nikt nie umarł :o jedynie co to się kurowalismy w domu

no właśnie, dzieci się kurowały w domu a nie chodziły i zarażały innych , niedługo będą płakać że dziecko w szpitalu ma katar i grozi epidemia :D

Gość gość
Tylko zenkiedys mama albo babcia się mogły zaopiekować a dzisiaj nie bo boja się brać wolne od pracy :o

Gość gość
Skoro jestescie tacy madrzy to dalej zyjcie eko i nieszczepcie swoich dzieci ja zaszczepilam i spie spokojnie...

Gość gość
A moje dziecko nie ma romskiego pochodzenia, nie było szczepione i też zachorowało na odrę Dzisiaj żałuję, że nie szczepiłam!!!

ja nie jestem eko i nie mam dziecka na szczęście, ale lekarze są dla mnie autorytetem i śmieszy mnie jak ktoś unika leczenia, szczepień bo mu tak powiedziała jakaś wierzba płacząca czy inne guru z czasopisma dla idiotek ;D babcie są na emeryturach, mogą się zajmować dziecmi chyba, że nie mają dobrych stosunków z rodzina