Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już 3 dzieci z Odrą

Polecane posty

Gość gość

wszytskie oczywiscie nieszczepione... o czyms to swiadczy a to dobra nauczka dla nawiedzonych rodziców. Zaszczepione dzieci nawet jak zachoruja, przejda chorobe łagodniej. A reszta niech teraz sie obawia co bedzie .... Przez takich tumanów mamy nawrót chorób dawniej opanowanych dodatkowo ww powinni byc rodzice obciazeni kosztami leczenia nieszczepionych dzieci. Zgadzacie sie ?

Gość gość
Nie.

Gość gość
O ja pierdolę!!! Już 3 dzieci???? nie gadaj?????!!!! Toż to normalnie jakiś szok i niedowierzanie!!!!! Epidemia, pandemia, wszyscy pomrzemy!!!!!!!! Ratunku!!!!!!!! Już 3 dzieci z odrą, ratuj się kto może!!!!!

Gość gość
nie, nie zgadzamy się. Co w związku z tym?

Gość gość
dodatkowo ww powinni byc rodzice obciazeni kosztami leczenia nieszczepionych dzieci. Zgadzacie sie ? xx Odrę się leczy objawowo, czyli właściwie wcale. Poza tym rodzice płacą składki, więc płacą i tak ze swojej kieszeni. A tak w ogóle to skąd się te dzieci zaraziły, nie czasem od zaszczepionych?

Gość gość
Szczepienia powinny być obowiązkowe. Bo co dziecko winne, ze ma leniwych rodziców?

Gość gość
niedowiezanie bedzie jak wybuchnie prawdziwia emipdemia i kto bedzie najbardziej na tym cierpial ? nie wy, nawiedzone mamuski ( same z reszta zaszczepione ), tylko wasze dzieci. Powinno sie oszołomów karac

Gość gość
pierwsza to dziewczynka co wrocila z berlina dwoje pozostalych to jej rodzenstwo mlodsza dziewczynka ponoc w powaznym stanie wszystkie nieszczepione gdzies czytalam ze pochodzenia romskiego. No coz zawsze jest ryzyko tylko nam rodzicom zostaje wybierac mniejsze zlo. A w wiadomosciach mowili o dziewczynce szczepionej tez zlapala odre lagodnie przeszla tylko 4 dni i po chorobie wiec przyszle mamy polecam pomyslec a nie wierzyc ze moze moje dzieci wszystkie choroby omina bez szczepien

Gość gość
19:34 niby JAK miałyby się zarazić od zaszczepionych? Idź i poczytaj na temat powikłań po odrze, a potem opowiadaj, jak to się tylko objawowo leczy.

Gość gość
lemingi. na ah1n1 też mieliśmy już dawno pozdychać. jesteście durnymi babami.

Gość gość
Jak ja chodzilam do szkoly to w jednej klasie zachorowalo 15 dzieci na odre. Zadne nie szczepione oczywiscie :D bo szczepien nie bylo. Wszystkie przezyly, wiekszosc studia skonczyla. Szok, co? :D

Gość gość
jak TY chodzila do szkolu to szczepienia byly obowiazkowe, rodzice nie mieli internetu i nie zastanawiali sie czy sa madrzejsi od lekarzy

moja mama nie miała internetu i nie pozwoliła mnie szczepic. jakos zyje i nie umarłam jeszcze...