Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ygritte

czy ludzie z ero naprawde sie spotykaja

Polecane posty

I myślicie, że coś się po cichu poza forum urodziło? Wątpię ;)

Gość gość
bingo g, 23.17

Gość gość
Andro urodziło się, urodziło ;-)

Gość gość
To zabawne, ale takie są fakty. Nie patrzcie na ludzi, których ciągle ktoś oskarża o miłości. Patrzcie na innych. Oni np mogli wczesniej flirtowac, a po nawiązaniu relacji poza forum przestali. Albo jedno zniknęło z tematu. Najciemniej pod latarnią.

Gość gość
Niekoniecznie, my np. nie ukrywaliśmy sympatii, ale nikt tego nie brał na serio ;-)

Gość gość
A my się ukrywamy. W sumie mało już z sobą piszemy

Gość gość
Ja nie byłam wtedy wolna, on tak

Gość gość
kocham cie😘 i juz niedługo będziemy razem

Gość gość
Teraz bywamy tu rzadko a na cafe mamy staż prawie od początku. Ja wolna a on ma rodzinę a pomimo to spotykamy się kilka razy w roku. Na seks. Uwielbiam przytulać się w łóżku do jego klaty i czuć jego rękę na pupci. I jestem mu wierna.Poza nim nikt inny.

Gość gość
wierzycie,że ktoś stąd ma realny romans? :P lub kogoś kocha?

Gość gość
koke chyba został ucelowany :)

Gość gość
nawet ktoś napisał kocha kobiete i chce byc całym jej światem :P

Gość gość
Trudno żeby z facetem.... :-D:-D

@gość wczoraj A Ja twierdze ze jestes szantazystaka ktora wciaga facetow w wymiane mailowa a jak nie chca z Toba sypiac i odejsc od zony to szantazujesz ze to ujawnisz i wiem to doskonale:) A teraz sprobuj udowodnic na ERO ze tak nie jest:)??? To jest moj caly komentarz do tych smiesznych oskarzen zakochanej nastolatki ktora bardo by chciala miec w kartotece znajomsc z Wilkiem ale Wilk nawet nie wie ze ona tego chiala wiec teraz lata po calym ERO i odstrasza Kobiety od Wilka:) A nie jest wstanie odpowiedziec mna proste pytania jakie jej zadalem:) @Wszyscy Twierdze ze ta Kobieta ktora wczoraj z goscia publicznie mnie osarzala klamie. Podala fikcyjny numer telefonu do kontaktow z Kobietami ktore sa mna zainteresowane mam zupelnie odsobny numer telefonu i ten ktory podala nie jest ani moim prywatnym ani tym drugim. Zreszta kazdy mogl sie o tym wczoraj przekonac kupujac karte i dzwoniac na numer telefonu ktory podala. To teraz niech ta Kobieta ktora twierdzi ze Wilk ja tak bardzo skrzywdzil i podala moj nieprawdziwy numer telefonu napisze na jakim etapie byla nasza znajomosc. 1. Czy pisalismy ze soba tylko na maila? 2. Czy rozmawialismy telefonicznie? 3. Czy spotkalismy sie w realu i rozmawialismy tylko na kawie i do niczego wiecej nie doszlo? 4. Czy uprawialismy razem seks i czyja to byla inicjatywa ten pierwszy seks i czy byl dobrowolny z jej strony bo opowiada jakies bzdury ze do czegos kogos zmuszalem? Ale odpowiedzi maja byc konkretne bez lania wody!!! To pokaze ze klamie:) Odpowiedzi na te wszystkie pytania w zaden sposob nie pozbawiaja jej anonimowosci. Jak bedzie unikac konkretnych odpowiedzi bedziecie mieli jasny dowod ze klamie. Kazdy moze o kazdym z was napisac dowolna bzdure na ERO i jest niemozliwe bez jasnych odpowiedzi zajecie stanowiska wobec tego. Ona pluje pomowieniami ogolnikami nie pisze nic konkretnego na jakim etapie byla nasza znajomosc? Pytania ktore zadalem pozwalaja wam jasno to ocenic. Sami widzicie ze moje pytania sa na tyle ogolne ze spokojnie moze na nie odpowiedziec nie tracac anonimowosci chodzi tylko o ustalenie na jakim poziomie byla ta znajomosc o ktorej Ja twierdze ze nie bylo jej ona twierdzi ze byla sugerujac ze to byla bardzo bliska znajomosc. Mialem wczoraj kontakt ze wszystkimi z ktorymi takie bliskie znajomosci utrzymywalem i to nie jest zadna z nich ze wszystkimi mam bardzo dobre relacje:)

Gość gość
Pytania nie są ogólne. Wręcz przeciwnie, bo przecież wiesz, z kim się spotkałeś z forum z kim nie. Ba, przypuszczam nawet, że z nikim z forum się nie spotkałeś, tylko tak piszesz. Także jakby ktoś się przyznał do maili, telefonów, to byś doskonale wiedział kto to jest. A numer telefonu jest prawdziwy, wiemy o tym wszyscy. I nikt nie będzie teraz dzwonił, żeby to sprawdzić, bo i po co? Kilka osób podało ten sam numer, więc to Twój numer Pawle M. z Wro :P . A może podać jeszcze bliższe namiary?

Gość gość
Ja akurat miałem szczęście trafić na bardzo zdecydowaną kobietę i po dwóch dniach widzieliśmy się i zaraz ulżyliśmy naszym pragnieniom. Po tym jeszcze kilka spotkań i na razie odpoczywamy od siebie.

Gość gość
Jasne wilku, każda która brzydzi się tobą po tym, jak wyszło szydło z worka, że jesteś kanalią, jest tak naprawdę w tobie zakochana, oczywiście, oczywiście, cały świat kobiecy marzy tylko o wilku :classic_cool: Mnie osobiście brzydzisz, łajdacy mnie obrzydzają od zawsze. 🖐️

Ale się temat rozkręcił :) Nie jestem zainteresowana internetowymi romansami :D ale ciekawi mnie to jak funkcjonują takie pary :) trzeba mieć farta, żeby oboje mieszkali blisko, czyżby jeździli na drugi koniec kraju nie wiedząc co ich czeka?

Gość gość
Jeżdżą i wiedzą co ich czeka, bo przed spotkaniem wiele się pisze, rozmawia przez tel, skypa itd. Tu jest naprawdę wiele par. Niektóre chwilowe, niektóre ze sporym stażem.

Gość gość
Ciekawy temat :)