Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurtka przeciwdeszczowa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę kupić dla synka kurtkę wiosenną ale odpowiednią na często padający u nas(nie mieszkam w poce) deszcz. Napiszcie czy lepiej kupić kurtkę z hm czy name it. Przy tej drugiej napisane jest 8000 mm( ale nie do końca wiem co to znaczy). Nie wiem tylko jak wypada w tym temacie kurtka z hm. Proszę o jakieś rady.

Gość gość
Wpisz sobie w google nieprzemakalność kurtki. Tak znajdziesz objasnienia do tego 8000 które podałaś.

Gość gość
Dzięki. Właśnie doczytałam się o co chodzi z tym 8000 mm i wiem że to dość dużo. Ale może znajdzie się ktoś kto doradzi mi czy lepsza będzie ta z hm czy z name it.

Gość gość
ani z tego ani z tego ,jak kupic kurtkę przeciwdeszczową to porządną w sportowym sklepie a nie z h&m ,albo kupić normalną i na to płaszczyk przeciwdeszczowy lepszy grubszy nie foliowy łatwo utrzymać w czystości jest dłuższy chroni ubranie bo z tych fimr co napisałaś to jakiś s**t jest a nie przeciwdeszczowe .

Gość gość
Na allinside.pl jest dużo fajnych rzeczy. Ładne i dobre kurteczki też tam są, jedynie musisz sobie wybrać odpowiednią

Gość gość
Tego typu rzeczy kupuję w decathlon