Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

Microsoft office

Polecane posty

Gość gość1234

Witam. Mam do was pytanie bo zamierzam kupic nowego laptopa i moje pytanie jest czy wszystkie laptopy zawierają Microsoft office czy tylko wybrane bo np. moj obecny laptop ktory został zakupiony dwa lata temu miał odrazu wbudowanego Microsofta za ktorego nie trzeba bylo nic płacić. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
Brak. Szczątkowy word pad.

Gość gość
pierwsze słyszę że miałaś od nowości no chyba że miałaś składany ile w życiu widziałam laptopów z wgranym oprogramowaniem nie miały office ale jest coś podobnego darmowego open office

Gość gość1234
No wlasnie jak kupiłam ten model Asus R500VM-SX129V W7HP dwa lata temu to posiadał Microsofta ale bodajże tylko worda i powerpointa ale zawsze cos. I sie zastanawiam czy inne tez mozna znaleźć z Microsoftem.

Trzeba patrzeć dobrze, co się kupuje, jak ostatnio się orientowałam to w większośc***akietu nie było, ale zdarzały się też laptopy w sprzedaży pakietem Office. No, ale pakiety też są różne, więc warto po prostu dokładnie się dowiedzieć, co jest w ofercie.

Gość gość
Nowe zazwyczaj nie mają. z reszta pisze na opakowaniu co jest w środku i co ma zainstalowanego. Ja bym się zastanowił na twoim miejscu jaki model wybrac by był solidny dobry i naprawy ewentualne nie pusciły Cię z torbami. Przed zakupem zapytałem w serwisie AP-KOMP co sądzą o tych modelach które mi się podobały i pomogli mi wybrac..