Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperant

czy po zerwaniu myślicie o swojej byłej?:)

Polecane posty

Gość desperant

Ja myślę dużo,a wy?:)

Gość gość
Dobrze, ze myslisz, czyli nadal ja kochasz

Gość gość
Zerwanie to zerwanie. Zamykamy jedne drzwi - otwieramy kolejne i juz. Po co rozmyslać o przeszłości? Było i minęło. Czas na wspominanie jeszcze przyjdzie.

Gość gość
ja o byłym mysle, a jestem w związku, nic na to nie moge poradzic to niezależne ode mnie .

Gość gość
A czujesz coś do byłego?

Gość gość
Ja mysle od dwoch lat,chociaz nigdy nie mogł byc moj.. fizycznie na pewno. Emocjonalnie bylismy dla siebie.

Gość gość
Ja mam to samo,nie mogę zapomnieć,mam cały czas w glowie,ale nie wiem czy ta osoba też myśli o mnie

Gość gość
Ja myślę bardzo często, chodź nie chciałabym do niego wracać

Gość gość
22.21 chodzi o kobiete? Napisz cos wiecej,moze pomoge. Jestem z tej drugiej str wlasnie.. ile to jeszcze potrwa? Czasami wydaje mi sie ze juz jest ok, ale to tylko wydaje mi sie.. On jest 24/h w mojej glowie. Ile łez juz wylalam :(

Gość gość
to ja z 21:52 - coś chyba muszę czuć, mam chłopaka od października ubiegłego roku. :O Musiałam ruszyć do przodu, ale to co jest teraz nigdy nie będzie takie jak z byłym, zerwał ze mną półtora roku temu.

Gość gość23
Hej,ja mam podobny problem. 3dni temu zerwalam z chłopakiem,byl do mnie bardzo okrutny,ale ja bardzo go kochałam. Nie mogę normalnie funkcjonować,on się do mnie nie odezwał do teraz , nie wiem dlaczego tak mnie traktowal. Zawsze twierdzil,że mnie kocha i byłam idealem dla niego. Tak nagle pryslo. Nie wiem co o tym myśleć,caly czas sprawdzam telefon czy się odezwie. Bylam z nim prawie 2 lata,okropne uczucie:(

Gość gość
Ja o moim bylym myslalam przez 7 lat. Mimo ze poznałam innego, czułam cos do niego i wzielismy slub to nie było to i skonczylo się rozwodem. Teraz po 7 latach wróciłam do bylego i jestem najszczesliwsza na swiecie. Jednak stara milosc nie rdzewieje. :) Na wszystko trzeba czasu :)

Gość gość23
U mnie minęły dopiero 3dni,mam nadzieję,że on coś zrozumie i mnie przeprosi. Bardzo o tym marzę:(

Gość gość
gość dziś nienawidzę takich bab jak ty, zniszczyłaś jednemu facetowi życie i masz to w d***e. Mam nadzieję że ten nowy-stary ciebie zdradzi szmato

Gość gość
Szmate to sobie znajdz w rodzinie. Nie wiesz jak wygladalo moje mażeństwo i co było powodem rozwodu wiec nie pisz głupot. Bylam oddana, wierna żona. Wina nie leżała po mojej stronie. Z byłym zeszłam się przypadkiem już po rozwodzie. Zazdrosc cie zżera ze ktoś może być szczęśliwy i tyle dyskusji z tobą na ten temat. Nie oceniaj innych skoro nie znasz sytuacji.

Gość gość
W czerwcu będzie 3 lata , dalej o nim myślę. Ale go nie kocham, czuje nienawiść do niego.Nie chce o nim myśleć, ale to automatycznie się dzieje.

Gość gość
22:46 a ja Ci zazdroszczę, marzy mi sie w głębi serca coś takiego :( to ja z wczoraj ( ta co mysli o byłym a ma chłopaka ) nie wiem, jestesm z tym chlopakiem, cos do niego czuję, ale nie to co do byłego :( niestety, były mnie zostawił, pozniej mamił przez kolejne 8 miesiecy... aż w koncu kontakt sie urwał, teraz msmy sporadycznie. :( A jak to sie stało, że do siebie wrociliscie po siedmiu latach ?