Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamiast pierścionka zaręczynowego kolczyki, zdarzyła wam sie taka wtopa?

Polecane posty

Gość gość

Po roku mieszkania razem, dokładnie w wigilię, wstaję z łóżka a pod choinką malutkie pudełeczko jak od pierścionka. Rozpromieniona, ucieszona do granic możliwości, otwieram pudełeczko a tam...kolczyki:-( Zdarzyło wam się cos takiego kiedyś??? To był chyba najgorszy prezent w życiu, nic nigdy nie rozczarowało mnie tak jak te koczyki. Oczyiwcie były piękne ale spodziewałam się wiadomo czego.

Gość gość
ojej..... i tak ciebie to boli że prawie na początku marca musiałaś om tym napisać. Też bym nie chciała się z tobą zaręczać bo jakiś pustak z ciebie

Gość gość
Nie ważnie kiedy, chodzi o sama sytuacje która się zdarzyła. I to było dawno temu .

Gość gość
nie, nigdy nie dostałam kolczyków na gwiazdkę. K... chyba się zabiję z rozpaczy

Gość gość
to gratuluję pielęgnowania tej schizy latami

Gość gość
kur..., baby są porąbane :o

Gość gość
też dostałam kolczyki i się ucieszyłam :) na pierścionek to nawet nie czekam bo teraz mało który facet chce się żenić. A poza tym skoro ty mieszkasz bez slubu, wiec po co ma sie z tobą żenić skoro ma wszystko na tacy bez slubu?

Gość gość
no trochę nie fajnie ze dał w takim samym pudełeczku jak pierścionki się daje

Gość gość
Jeśli on nie chce się oświadczać, to może Ty powinnaś to zrobić? Mamy w końcu teraz równouprawnienie i to kobieta może wyjść z inicjatywą - zwłaszcza w sytuacji, gdy to jej bardziej spieszno do ślubu.

Gość gość
śmieszy mnie gdy kobieta która chce ślubu godzi się na mieszkanie na kocią łapę a potem jęki na forum, bo konkubent nie kupuje pierścionka. A po co ma kupować jak ma wszystko bez ślubu. On ci już nie kupi tego pierścionka, chyba że sama go wybłagasz. Jakby chciał to już na początku wspólnego mieszkania by się oświadczył z szacunku do ciebie.

Gość olka2
Pierścionek na zaręczyny to podstawa. Kolczyki zupełnie nie pasują na tę okazję. Jeśli mężczyzna nie ma zbyt wielu oszczędności, może przecież kupić tani pierścionek, np. jeden z tych: http://e-blyskkotki.pl/pl/bizuteria_pierscionki Dziewczyna powinna być zadowolona.