Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

verospiron od endokrynologa histrutyzm

Polecane posty

Gość gość

mam problem z nadmiarem owłosienia, robiłam rózne badania i wyniki ogólnie mam dobre, Dziś byłam u lekarza i przepisała mi ten lek a ja w działaniach niepożądanych czytam że on może powodować jeszcze wzrost owłosienia, Zgupiałam czy miałyście kiedyś ten lek na taką przypadłość.?

Gość gość
Ja brałam verospiron ale krótko, u mnie się nie sprawdził, bo spowodował zbyt szybki okres, 2 tygodnie po poprzednim. Przeszłam na Diane 35.

Gość gość
dzięki za odpowiedz , ja tez brałam diane ale bardzo dawno temu i też nie pomogła ale teraz się boję czy po tym verospironie się nie nasili i jeszcze więcej nie bedzie rosło. robiłam też zabieg laserowy ale przez kilka miesiecy buło ok ale potem znowu zaczęly rosnąć

Gość gość
U mnie Diane 35 się sprawdził. Dobry endokrynolog powinien dobrać odpowiedni lek, ale może być tak, że metodą prób i błędów. Leczenie hormonalne jest jak naprawianie obcęgami zepsutego, szwajcarskiego zegarka, niestety.

Gość gość
no właśnie, boję się efektu odwrotnego, tyle pieniędzy wydałam na te badania bo to wszystko prywatnie lekarz niby najlepszy w mieście też prywatnie