Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paweł trener sportów siłowych

Polecane posty

Gość gość

z Wrocławia, to cwel ssający członki gejom. Czekam na pozew śmieciu

Gość gość
po kiego grzyba zakladasz kolejny o nim temat?nie mozesz napisać cos sensownego na temacie bojkotującym Wilka?czytac nie umiesz?

To już są tematy blokujące Wilka? :D :D Podawać linki, bo jestem ciekawy, co ten poj̣eb tam wymyślił, by obronić swoje zgniłe truchło. Zeżarte na własne życzenie.

@Piotrek Rozsmieszasz Wilka tym zgrywaniem Twardziela na ERO:) Obaj wiemy ze nic z tego co mowisz nie powtorzylbys mi w oczy na lesnej polanie w realu:) Chcesz zgrywac Twardziela na ERO i sie osmieszac tym przed Kobietami Twoja sprawa:) I tak obaj wiemy ze nasza znajomosc skonczy sie tym ze zostaniemy Kumplami a wszystko zacznie sie od wspolnego picia Sliwowowicy Łackiej przed kominkiem w Bacowce. Sliwowica Łacka http://www.lacko.pl/edc_media/Structure/Item-0105/Gallery/Image001/autoxautomAUTOcWHITE.jpg Realna Bacowka nad Jeziorem Sosnowka http://zapodaj.net/8231fd173b8c6.jpg.html Ale jak to zgrywanie Twardziela na ERO ma ci pomoc w zaciagnieciu do lozka w realu Niestalej Czytaczki to sluze swoja osoba:) Tylko nie kaz mi tego traktowac powaznie bo jak czytam Twoje wpisy umieram ze smiechu:)

Gość gość
wypi.e/erdalaj wilcza kur/wo, nikt cie tu nie prosił. jesteś żywym gó/wnem z wrocka, won

Gość gość
'Obaj wiemy ze nic z tego co mowisz nie powtorzylbys mi w oczy na lesnej polanie w realuusmiech.gif' to istnieje tylko w twojej głowie, psycholu. nawet na tym forume dla idiotów zostałeś wyśmiany i odepchnięty-CZYM więc jesteś?

Gość gość
bla bla bla, zdarta płyta