Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamakrystyna

Problem z synem

Polecane posty

Gość mamakrystyna

Mam pewien problem, dowiedziałam się, że w pracy mój syn poznał starsza od siebie kobietę. Mój syn ma 25 lat, ta kobieta ma 31. Oczywiście, jest wolna, dzieci podobno też nie ma, ale mimo wszystko nie podoba mi się, że syn się z nią spotyka, bo dla mnie to zbyt duża różnica wieku. Ostatnio przyprowadził ją do domu! Nie powiem, w wyglądzie nie widać różnicy, gdyz mój syn wygląda na nieco starszego (wczesnie zaczął łysieć), ale mimo to, taki 25 letni chłopak ma jeszcze inne rzeczy w głowie niż 30 letnia dojrzała kobieta. Jak mu wybić to zauroczenie z głowy? Przecież jest młody, może mieć młodszą od siebie kobietę. Nie wiem, czy nie powinnam się jakoś umówić z tą kobietą na spotkanie? Tylko nie wiem, jak się nazywa, znam tylko imię- Katarzyna i wiem, że mieszka w innej części Gdańska niż my, a syn mi telefonu nie poda, ani jej adresu. Chciałabym z nią porozmawiać i delikatnie prosić, by ograniczyli spotkania, bo martwię się o syna i chcę dla niego jak najlepiej. Syn ma telefon zawsze przy sobie, więc numeru nie spiszę. Co dalej robić?

Gość gość
Nie powinnas ingerowac, on jest dorosly. Poza tym nic nie wiesz o tej dziewczynie. A taka roznica wieku to na nikim nie robi wrazenia.normalna sprawa w dzisiejszych czasach.

Gość gość
Nie wierzę. Trzeba być zacofaną żeby myśleć w ten sposób. Nigdzie nie jest napisane że kobieta nie może być starsza od mężczyzny.

Gość gość
syn prawik?

Gość mamakrystyna
To jego pierwsza kobieta. W dodatku- jak na złość mąż pracuje od roku za granicą, bo tak, to bym jemu zleciła rozmowę z synem, ale go nie ma i wszystko na mojej głowie! A syn nie chce mnie zupełnie słuchać, uważa, jakby wszystko wiedział lepiej ode mnie! Ja już swoje lata mam, chcę dla niego jak najlepiej, ale on czasem zachowuje się, jakby zdanie własnej matki miał w nosie!

Gość gość
ta naucz do dymania mamusiu to będzie bardziej obeznany;D

Gość gość
A dużego ma pitola syn,nie narzeka synowa?

Gość mamakrystyna
To jest poważny problem, boję się, że synowi ten związek nie wyjdzie na dobre. On jest wrażliwym człowiekiem, chcę go ustrzec przed cierpieniem. Po co ma się niewłaściwie zakochać i później cierpieć?!

Gość gość
jaka ty jestes glupia to brak slow. to zycie syna i jego wybor nie twoj. Myslisz ze kogos obchodzi ze tobie sie jego wybranka nie podoba? bedzie cierpial? to trudno czlowiek uczy sie na wlasnych bledach cale zycie. nie da sie isc porzez zycia bez potkniecia. ogarnij sie. jakbym ja miala taka matke to bym sie chyba zabila

Gość mamakrystyna
Ale on nigdy nie miał dziewczyny, nie ma nawet towarzystwa, jest typowym domatorem- z domu do pracy, a wolny czas spędza ze mną, bo mąż pracuje za granicą. A tu nagle rzuca się na głęboką wodę i zamiast zacząć od zwykłej młodzieńczej miłości, on ugania się za dojrzałą kobieta, która ma własne mieszkanie, ma różne hobby i widać, że jest pewna siebie. Co ona więc chce od mojego syna?! On nie zarabia wiele, nie ma prawa jazdy, samochodu, mieszka ze mną i swoim ojcem.

Gość gość
Piszesz tak, jakby on był szczylem, a ona bardzo dojrzała, a tak nie jest. Oboje są dorośli. Między 25-30 człowiek się specjalnie nie zmienia. Już nie demonizuj !

Gość gość
ja nie mogę co za babsko a moja ciotka ma męża o 16lat młodszego :O

Gość gość
Prowokacja.

Gość gość
pewnie ze prowokacja. przeciez nie ma takich idiotek jak autorka.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość mamakrystyna
Przecież to normalne, ze boję się o syna. Co z tego, że jest dorosły, ale nawet o dorosłe dziecko matka się boi, by nie cierpiało, by było szczęśliwe. A jak wspominałam- on nie ma doświadczenia z kobietami, cały czas tylko spędzał ze mnbą i ojcem, teraz, gdy ojciec pracuje za granicą, spędza czas ze mną, razem jakoś sobie to organizujemy i wszystko było ok. dopóki nie zaczął biegać za tą kobietą, całymi dniami po pracy się gdzieś za nią włóczy, a w domu tylko wisi na telefonie i skype. Kazałam mu dziś ochłonąć, wytłumaczyłam spokojnie, do czego moga doprowadzić takie znajomości nieprzemyslane

Gość gość
masakra... kolejny maminsynek. znieniesę!

Gość gość
Współczuję Twojemu synowi. Zazdrosna, zaborcza matka to najgorsze co może być jak chłopak chce sobie życie ułożyć ... Daj mu żyć własnym życiem. Nawet jak mu nie wyjdzie, w tym związku, to wyniesie z tego jakieś wnioski. Nie pozbawiaj go możliwości bycia szczęśliwym !

Gość gość
mamokristino...zrob to, schowaj go pot fartuch i gray mu tą piosenke...www.youtube.com/watch?v=CRc-b3QYL1E

Gość gość
Ci3kawe gdyby przyprowadził z 15 lat młodszą, czy też byś miała objekcje??? Czasami to ta młodsza może mieć większy przebieg, bo chyba o to Ci chodzi prawda???

Gość gość
Daj im spokój bo stracisz syna! Może akurat są dla siebie... teraz te młode to....same sz.....y!

Gość gość
Chce mamusia wyprodukować maminsynka kobieto opamietaj się

Gość gość
A może to i lepiej że starsza może poważnie myśli o życiu , o związku. Ja na twoim miejscu cieszyłabym się. Twój syn to nie chłopiec ale mężczyzna, daj mu żyć. To że starsza nie znaczy że gorsza, jaką masz gwarancję że przez młodszą nie będzie cierpiał czy będzie z nią szczęsliwy. Niewiem czy chodzi Ci o wiek czy o to ze w zyciu twojego syna pojawila się jakas kobieta. Odpuść jesli kochasz syna i zaakceptuj jego wybór:) Pozdrawiam

Tak sobie myślę, że jaka by nie była jego dziewczyna, czy by miała 20 lat , czy 30 lat. Podobnie byś reagowała, że syn znika, że w domu tylko siedzi na skypie. Gdybym był na jego miejscu ,też bym wybrał kobietę starszą, bo bardziej doświadczona w życiu, zawsze może dobrze pokierować.... A może to tylko problem z matką, bo boi się samotności ?

Gość gość
Niestety są takie kobiety mój związek też się rozpadł przez matkę mojego faceta ona nie rozumiała że go kocham obrażała mnie i zniszczyla mu życie Pozdrawiam

Gość gość
Ja sie spotykam z facetem 28 lat a ja 35 - na poczatku tez uwazalam ze za duza roznica a teraz mam to gdzis ... I jestesmy szczesliwi