Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel35

Matka dziwna

Polecane posty

Gość Pawel35

Witam jestem po 30stce wczoraj miałem dziwna sytuacje jestem żonaty i jestem tez ojcem wczoraj na imprezie trochę z kumplami wypilismy jednego z nich Zona przyjechała po nas i podrzuciła mnie do domu rodziców ponieważ to obo nich nie chciałem o 3 wracać przez miasto napisałem żonie ze jest ok i poszedłem spać rano obudziło mnie dziwne uczucie moja matka siedziała obok zaglądając mi pod koc i glaskajac jaja udałem ze śpię i teraz jestem w szoku po wszystkim na śniadaniu jakby nigdy nic sie zachowywala

Gość gość
Mam nadzieję że to skutek upojenia alkoholowego ;) a nie rzeczywistość :O pozdr

Gość gość
twoja matka pewnie sprawdzała czy do nieczego nie doszło między Toba a ta żopną kolegi, przywozi cię kobieta kompletnie pijanego :) Może sprawdzała czy masz pełne jądra czy wypróznione ha ha ha ha ha

A teraz pomyśl, czy umyła ręce zanim zaczęła robić kanapki...

Gość Pawel35
Ja pisałem poważnie nie robię sobie żartów jak inni

Gość gość
Lizala cię po jajach i robiła loda??

Gość słonik z naftą
Ta erozjaa i jej zarciki ;)

Gość Pawel35
Nie tylko głaskala jaja i k****a

Gość gość
Spusciles sie??

Gość Pawel35
Tak

Gość gość22cm
Mam podobnie, i też jestem po trzydziestce. Moja matka podnieca mnie najbardziej ze wszystkich kobiet. Jej piersi są bardzo duże i lubi je eksponować. Fantazjuję o niej od zawsze. Moja żona jest do niej bardzo podobna i też mnie podnieca. Mama ostatnio weszła do mojego pokoju kiedy jeszcze spałem. Obudziła mnie gdy zaczęła dotykać mojego stojącego penisa i wyznała że bardzo mnie pragnie. Ja też jej powiedziałem że jest dla mnie od zawsze numerem jeden. Poszła nagle do siebie i po chwili wróciła w swoim roboczym fartuszku zapinanym z przodu na guziki. Spełniła moją fantazję ubierając się w ten fartuszek, wytrysnąłem z podniecenia, bardzo ją to ucieszyło. Kazała mi się położyć i zaczęła mnie masturbować ręką robiła to ponad godzinę. Cały dzień się zabawialiśmy. Żona wróciła z pracy i spytała mnie czy było mi dobrze. Okazało się że razem to ukartowały. Obie wskoczyły w sexowne koszule nocne, a ja w stary fartuch mamy i było cudownie. Żonę bardzo podnieca kiedy mam na sobie damskie ciuszki i moją mamę też. Podobno mam cudownego penisa, 22 cm i pokryty mnóstwem grubych żył, ma kształt banana i jest wygięty do dołu, jądra mam duże i zwisające. Ach ta mama.

Gość Pawel35
To ładnie mnie moja tylko macają i mi spuściła sperme myśląc ze jestem pijany jeszcze i śpię bez żadnych ekscesow

Gość Arek1997
Wcale mnie to nie dziwi. Moja starsza ma sklep z bielizną dla puszystych pań. Sprzedaję z nią czasem po szkole i przymierza przy mnie rożne staniki, halki itp. Widzi że mi staje i czasem mnie dotyka mówiąc żebym się jej nie wstydził.

Gość Pawel35
No ale matka glaska dorosłego syna po jajach i mu wali nie jest to dziwne mam żonę i ona zajmuje sie moimi jaja nie matka

Gość GośkaMamuśka
Mój syn lubi kiedy podrzucę mu swój stanik do pokoju niby przez pomyłkę albo gdy chodzę rano w samej koszuli nocnej

Gość gość
Temacik dla onanistów z kompleksem Edypa :D Jednemu debilowi temat o seksie z matką skasowali, drugi debil( albo i ten sam) zakłada drugi temat. I ten p***b fetyszysta od fartuszków, to chyba ten z działu Moda i Ubiór, jest tam taki co wypisuje te swoje fantazje :D Beka :D

Gość gość
Może stary jej nie daje jaja i wykorzystała moment ze ty byłeś pijany

Gość gość
Moja matka napaliła sie na mnie jak waliłem konia ubrany w jej skórzany płaszcz.

Gość gość
ja kiedys swoja przywozilem z imprezy, dala mi dlugiego buziaka, praktycznie weszla w śline i ja ją odruchowo jakos za cycki złapalem ale nie moglem sie powstrzymac, taka typowa milf hehe:) Do tej pory mysle czy to powtorzyc...

Gość gość
Moja nagle zaczęła mnie prowokować i mam na nią chęć. Wczoraj spytała się mnie czy jest sexy w samym staniku i haleczce.

Gość gość
Moja ciagle mi obciąga i wali ręką. Zawsze muszę tryskać jej na cyce

Gość gość
masakra. boże widzisz i nie grzmisz. FUJ

Gość gość
Moja stara zbyt bardzo pokazuje dekolt. Ma wielkie cycki i nawet rano w kuchni chodzi w samym staniku i majteczkach. Robi tak często przy mnie. Pózniej pyta się czy jest atrakcyjna bo tata nawet jej nie tyka. Ciągle o sexie gada aż mi sztywnieje. Ostatnio mam ją chęć zerżnąć.

Gość gośćaniusia
To rrznij chuju zajebany

Gość Syn cycastej pani

Moja mama zachowuje się trochę dziwnie, w domu przy mnie jest non stop w samym staniku i pokazuje swe wielkie cyce. Lubi jak je dotykam.