Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem niezbyt ladna , niska i grubawa

Polecane posty

Gość gość
Nie martw się daj tylko namiar i zaraz znajdzie się amator darmowego *****nka jakiś były trep albo inny emeryt msw . Jesteś mężatką oni takie najbardziej lubią bezieczne darmowe *****nko

Gość gość
no wlasnie problem zeby sie odchudzic , od 2 lat cwicze fitnes 3 razy w tygodniu a pol roku temu utylam i waga ani grama w dol :o

Gość gość
No jak sie do ciebie dobrac jak ani adresu ani niewiem gdzie mieszkasz. Zastanow sie oco ci chodzi. Mieszkasz blisko to cie wykąpie i bzykne jak ci sie spodoba to czesciej bedziesz brana. Ale musisz dac jakis namiar.

Gość gość
A diete jakąś stosujesz? Bo same ćwiczenia nie wystarczą.

Gość gość
dziewiczapipkabezmajtek@wp.pl

Gość gość
zadnej diety konkretnej nie stosuje , nie jem slodyczy ( nie lubie) nie jem chleba ( nigdy nie przepadalam) unikam makaronu i ziemniakow ale zjem od czasu do czasu , ostatnio staram sie zmniejszyc spozywanie weglowodanow ale tak to sie nie glodze , troche malo pije ale pracuje nad tym , mam swoja butelke wody i staram sie kontrolowac ile wypijam dziennie

Gość gość
kupke robisz rano czy wieczorem?

Gość gość
Schudniesz nie martw się jak z kochankiem zajdziesz w ciąże i stary się dowie to ze stresu szybko spadną ci kilogramy a twój kochaś s*******i aż się będzie kurzyć

Gość gość
nie szukam kochanka tylko kogos z kim moglabym wyjsc np do teatru albo na dobre wino

Gość gość
Dawaj adres a na pewno kogoś takiego znajdziesz jest cała chmara sępów na darmowe *****nko a prym w bajerce mają byli gliniarze i trepy chętnie cię zapylą

Gość gość
rozumiem że seks Cię nie interesuje autorko tematu

Gość gość
seks dla seksu nie interesuje mnie zeby byl seks musze najpierw sie do faceta przekonac , polubic go i cos musi iskrzyc ( nie mowie tu o zakochaniu i wielkiej milosci ) i tak na tym forum nikogo nie znajde bo nie mieszkam w Polsce w UK tez nie

Gość gość
a poza tym na litosc boska kto by chcial uprawiac seks ze mna???? moj slubny to mnie nawet palcem nie tyka

Gość gość
Bo nie wierzysz w siebie!!!

Gość gość
alez oczywiscie mam wszelkie podstawy do tego zeby w siebie mocno wierzyc wchodze rano do lozka a moj maz z niego wychodzi siedze sobie w lekkim kimonie przy komputerze a moj ma mowi -ty wez sie ubierz

Gość gość
ide na silownie moze ten kaczy kuper zgubie :o