Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gardzę matkami ktore uwazaja sie za lepsze od innych

Polecane posty

Gość gość

Bo zakladaja firmowe ciuchy pieluchy i kupuja drogie wozki tylko po to żeby sie pokazac i uważają ze dzieci w pieluchach Dada sa mniej kochane i wywodzą sie z patologicznych rodzin.współczuję wam

Gość gość
Co za glupi temat.To,ze ja np uzywam firmowych ciuchow ,czy uzywam pampersy i mam fajny wozek to nie oznacza ,ze kupuje by sie POKAZAC.Kupuje ,bo moge i mi sie podoba a co i u kogo i poco mnie nie obchodzi.Nie obchodzi mnie w czym chodza inne dzieci i czy maja pampersy czy nawet pieluchy tetrowe wielorazowe.Wy naprawde nie macie co robic ,tylko zakladacie durne tematy z d**y wziete.Nie macie innych problemow?

Gość gość
Popieram post z 10:20

Gość gość
Podpisuje się pod postem z 10:20. Od siebie dodam, że jeśli stać mnie to dlaczego mam nie kupic. Bo komuś będzie przykro? Sorry ale dbam o swoje dziecko i nie bardzo interesuje mnie co robią inni.

Gość gość
Głupi temat. To czy się kupuje drogie czy tanie rzeczy dziecku nie musi o niczym świadczyć. Ani o zaniedbaniach, ani o pokazywaniu się na siłę. Sama kupuję pieluszki z Rossmanna, ciuchy kupuję różne i formowe i nie firmowe. Wózek mam dobry, kosztował niemało, ale jest bardzo wygodny i to było najważniejsze. Matki są różne, jedne kupują formowe ciuchy, bo są pustymi lalami i z dzieci robią maskotki, a inne kupują te same ciuszki ze względu na wygodę i jakość. Tak samo w drugą stronę, jedne używają pieluch tetrowych ze skąpstwa, żeby im na fajki nie brakowało (sama miałam z taką do czynienia w szpitalu...) a inne kupują pieluchy wielorazowe, bo to lepsze dla dziecka (choć zdecydowanie mniej wygodne dla mamy). Nie można więc oceniać matek na podstawie tego co robią, ale dlaczego to robią.

Gość gość
Nie zrozumialyscie mnie.MATKAMI KTORE KUPUJA ZEBY SIE POKAZAC I ROBIC Z SIEBIE NIEWIADOMO KOGO.ja tez używam lepszych pieluch czy kosmetyków albo mój synek jeździ wózkiem nowym ze sklepu nie uzywanym ale nie wchodzę na forum i sie tym nie chwale bo nie ma czym.i szanuje matki które używają innych bo nie maja kasy albo maja takie widzimisię.od tego dziecko nie bd wiecej albo mniej kochane nikogo nie oceniam ale nienawidzę braku kultury i poszanowania drugiego człowieka.krew mnie zalewa jak czytam co niektóre posty

Gość gość
A ja kupuję dziecku drogie rzeczy bo na tanie mnie nie stac

Gość gość
Krew cie zalewa ?Wyluzuj to tylko kafe to ,ze jakas frustratka pisze bzdury,ubliza i probuje sie dowartosciowac to nie twoj porblem tylko jej.Kazda madra i inteligentna kobieta to widzi i ma swoje zdanie na ten temat a przy okazji mozna sie tylko posmiac z takich glupich bab.Traktuj to forum jako rozrywke ,bo sa ludzie i taborety :P A na kafe pelno taboretow :P

Gość gość
ja tez używam lepszych pieluch czy kosmetyków albo mój synek jeździ wózkiem nowym ze sklepu nie uzywanym ale nie wchodzę na forum i sie tym nie chwale bo nie ma czym X X No w ogóle sie nie chwalisz,w ogóle....

Gość gość
Zrozumiałam. Temat i tak głupi. Nudzi Ci się, czy jak? Nie masz z kim obgadać innych na żywo, to się na forum wyżywasz? Szczerze, uważam się za mądrzejszą od różnych osób, ale wypisuję tematów kogo i dlaczego nie lubię.

Gość gość
ja mam taka przemądrzała szwagierka która uważa się lepsza mama od innych wręcz najlepsza mama świata bo: chodzi z dzieckiem co dzień na spacery min 2 godziny , bo nie przegrzewa dziecka, daje mu do picia tylko wodę a nie słodkie herbatki czy soczki, i obgaduje ciągle inne matki że są złe bo za grubo ubierają , bo ich dzieci się gorzej rozwijają a jej już zaczęło raczkować w wieku 8 miesięcy (ALE WYCZYN) i wyśmiewa się z nich i wiecznie daje dobre rady złośliwie

Gość gość
14:01 no i ma do tego święte prawo, bo zachowuje się jak normalna matka. A ja nie gardzę takimi, bo niby dlaczego nie mogą się uważać za lepsze?

kazdy kupuje to na co go stać lub co uważa za najlepsze dla swojego dziecka. wole pieluchy z pampersa niz np.z dady,bo są jakosciowo lepsze,zabawki fisher price,bo uwazam ze to dobra firma..a pokazywanie się -czemu nie? wiekszosc osob to robi,wrzuca zdjecia,komentuje...nie moge sie cieszyc tym,ze moge sobie na to pozwolic? a czy to moj problem? :)

Gość Kasia1253
Osoby posiadające konto na Rossmann.pl, bardzo zachęcam do obejrzenia filmiku pt. Flash mob by ZagoGrabsy kl. Id Duczki, oraz do oddania dla nich głosu. Proszę wejść w link: http://www.rossnet.pl/1000wakacji/galeria oraz zjechać na dół w poszukiwaniu naszego filmiku:Flash mob by ZagoGrabsy Kl. Id Duczki , bardzo się staraliśmy i za każdy głos na nas oddany bardzo dziękujemy :)