Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przyjaciele mego chlopaka....

Polecane posty

Gość gość

Witam, zauważyłam, że nie przypadłam do gustu przyjaciołom, mego mężczyzny... po prostu widzę, to po spojrzeniach jego koleżanek na mnie, dziwnie się patrzą, i prawie w ogóle ze mną nie rozmawiają, kiedyś tylko raz jedna się odezwała gdy była pod wpływem alkoholu... No ale nie w tym rzecz. Po prostu dziwnie się czuje w takim towarzystwie, gdzie praktycznie nikt ze mną nie rozmawia np na imprezach prócz mojego faceta, i czasami jego przyjaciela... Mam ochotę wtedy stamtąd wyjść bo czuje się zbędna. Oni znają się po 19 lat.. mają wspólne tematy o szkole,studiach itd... Rozmawiałam o tym ze swoim chłopakiem, a on stwierdził, że zna ich bardzo długo, i jego przyjaciele sa dla niego jak rodzina... i chciałby abym ja ich poznala... ale ze moje nastawienie jest buntownicze co do nich. Wyznalam mu ze nie przypadla mi do gustu pewna osoba... i tak zaczal sie temat, uznal ze nawet ich nie znam a juz oceniam. Stwierdzil takze ze zalezu mu i wolalby isc na impreze razem ze mna niz np sam... Tylko ze ja nie czuje sie tam dobrze, co radzicie??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować