Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zaprosic dzieci z okazji urodzin corki

Polecane posty

Gość gość

za miesiac corka ma urodziny. fajnie by bylo aby spedzila ten dzien z kolezankami. wynajecie sali z kulkami to koszt 300zł + jedzenie-wiec wyjdzie ok 500zł. w domu nie ma jak.

Gość gość
ff

Gość gość
moze mc donalds... a jak liczylas ta sale z kulkami bo nir musisz przeciez wynajmowac na wylacznosc tylko np na 2godz mysle ze dzieci by sie tam najlepiej bawily biorac pod uwage pogode wiosna

Gość gość
W TYCH CZASACH LUDZIE OCZADZIELI Z TYMI SALAMI ZABAW! POSTAW SIĘ A ZASTAW SIĘ :o Szczerze? Zabierz kosz piknikowy , ciepłą herbate, koce. Dzieciom powiedz, że mają przyjśc z piórami. Na łące czy w lesie, na kocu poróbcie "pióropusze". Wystarczy zwykła gumka obwiązana na glowie i w nią powtykane pióra. PObawcie się w Indian. Na sznurek powiązany między drzewami, zarzuć koce i zepnij klamerkami - to wasz wigwam. Niech będzie Wielki Wódź, i inne nazwy Indian. Zabawa na 102! Uwierz, że te dzieciaki będą 100 razy szczęśliwsze jak je tak zabierzesz na łono przyrody niż setny raz na oklepaną sale zabaw.

Gość gość
wlasnie remontujemy corce pokoj. i wiecej kasy potrzeba. wiec na urodziny nie znajde wiecej niz 200zł. zeby cos zorganizowac. a w domu remont wiec opdpada.

Gość gość
Dev666 dziś za miesiąc ma urodziny a to będzie koniec marca, więc jak zabierze dzieciaki nawet na 2h do lasu to nie zamarzną ;) Poza tym pamiętam jak w dzieciństwie cale dnie w marcu spędzałam na dworze, tylko teraz tak się chucha niepotrzebnie na dzieci. W ferie jak miałam 6-7l. to pó dnia w zimie się bawilismny w podchody i wtedy matki nie miay takich rozterek, że dziecko tyle na dworze ;)

tez cale dnie spedzalam na dwore w lato i w zime i bylo dobrze ale teraz to przeciez sie boja nie wiadomo czego

Gość gość
To przeloz przyjecie urodzinowe na czas, kiedy pokoj corki bedzie gotowy

Gość gość
ale nie chce w domu. wole gdzies na miescie.

Gość gość
To w czym masz problem? Sale zabaw, mc donaldy itp- chyba mozesz zapytac corke co jej pasuje?

Gość gość
u nas niestety koszt wynajecia sali + animator to ok 1500 + tort jeszcze..

Gość gość
wiec zrob imprezke w domu po zakonczeniu remontu. Zjesc tort i powyglupiac sie przy muzyce ... dla dzieci to tez fajne.

Gość gość
A dzieci w jakim wieku? bo np. moja 7 latka to by się zalapamal jakby dostala zaproszenie do sali z kulkami To dla 2-3 latow max

Gość gość
załamała

Gość gość
przesadzasz. Autorka ma na pewno na mysli tzw malpi gaj- moja 7 latka do tej pory uwielbia i jej kolezanki tez. Zreszat widze , ze tam 9-10 latki chetnie szaleja tez.

Gość gość
autorka pisze o wynajęciu sali z kulkami i do tego się odniosłam, ze dla mojej corki to byłoby skrajne zdegradowanie się To dla maluchow !!

Gość gość
autorko masz na mysli sale z samymi kulkami czy tzw malpi gaj? Bo jesli sala tylko z kulkami to atrakcja slaba albo na 5 min.

Gość gość
Mc Donald odpada, jakby ktoś zaprosił tam moje dziecko to bym na pewno nie pozwoliła mu tam pójść. Dziękuje za karmienie mojego dziecka taka chemią, zresztą aktualnie Donaldy nie są na topie.

Gość gość
urodziny w kinie, muzeum (niektóre organizują u nas w mieście), w domu kultury, w sali fitness można wynająć salę i animatora.

Gość Sandraaaa1
A ja polecam gorąco www.zamkidmuchane.org.pl. W zeszłym roku skorzystaliśmy z ich oferty i dzieciaki bawiły się na urodzinach córki wyśmienicie. Jeśli tylko macie kawałek ogrodu to możecie wypożyczyć np. dmuchaną zjeżdżalnię, trampolinę itp., dodatkową atrakcją może być też pokaz iluzjonisty :) Do 50 km od W-wy dojazd gratis, wszystko podłączą i przygotują, atrakcyjne ceny, a szczęście i radość dzieciaków - bezcenne :)

Gość gość
moim zdaniem najlepszą imprezą dla dziewczynek jest urządzenie im imprezy w stylu księżniczek z przebieraniem, malowaniem do tego jakiś dmuchany zamek. zorientuj się w okolicy, może jakieś firmy organizują takie imprezy.

Gość gość
Wez ich do Disney landu a nie na kulki