Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce jest bardzo dużo geji

Polecane posty

Gość gość

Mam dwóch znajomych którzy są gejami. Obaj mają na fb kilkaset znajomych gejów z którymi się spotykają, uprawiają seks, flirtują, robią wypady do domków w górach na weekendy. Wszyscy z okolicznych miast w promieniu około 40-60km. Nie rozumiem co jest fajnego w wkładaniu sobie w dupę i generalnie obrzydza mnie ten fakt jak patrzę na mojego kolegę geja który sobie flirtaczy na facebooku z kolegami gejami. No ale ok nie mam nic do tego niech sobie robią co chcą. Mi chodzi tylko o to, że nie spodziewałem się, żeby gejów było AZ tak dużo. W sumie to co 3 mój znajomy jest gejem a co 20 zadeklarowanym gejem.

Gość gość
Ćwierćanalfabetów, którzy mają problemy z fleksją, jak widać, też jest wielu...

Gość gość
Sądzę że nie są gejami, ale teraz jest moda na gejostwo a polaczki jak ślepe owce podążają za modą zachodu.

Gość julka19xx
a co szkoda ci? dołącz do nich,może będzie fajnie.

Gość gość
Kiedyś kochałam się w takim jednym chłopaku i spotykaliśmy się, ale z jego strony chyba za bardzo nie iskrzyło. Raz na imprezie w klubie poznałam jednego geja. Po jakimś czasie jak się zaprzyjaźniliśmy pokazał mi chłopaka z którym umawiał się na seks po hotelach. To był ten w którym się zakochałam kiedyś. Powiedział mi, że on uwielbiał ostry seks, lubił jak się mu pakowało w dupę i spuszczało na twarz. Jak to usłyszałam to prawie zwymiotowałam.

Gość gość
wyroznic geja z tlumu? podchodzisz do faceta i mamroczesz pod nosem: bladz jak zrozumie - to gej

Gość gość
Zamalo chetnych panienek, ichlopcy sie pedalom. To wina bab z pip se spolki zoo porobily i niekazdego stac na normalny sex.:-(

Gość gość
to dobrze. jesteśmy dzięki temu nowoczesnym krajem. wszak jesteśmy w unii i w nato