Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ready_Elisa

Makijaż permanentny w Studio Prestige opinie

Polecane posty

Gość Ready_Elisa

Witam, chciałabym zrobić sobie makijaż permanetny ( górna kreska)w Studio Prestige, czy ktoś miał tam wykonany taki makijaż? Dziewczyny Podzielcie się opiniami ;-) Pozdrawiam

Gość gość
mialam robione usteczka.

Gość gość
Ja wykonałam makijaż permanentny u http://www.keramed.com.pl/ i mogę polecić. Mam spokój na długi czas z malowaniem

Gość gość
Robiłam brwi, które kupiłam na mydeal.pl Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim Panią Anię.

Gość mała_mi09
nie było mnie tam, ale mogę polecić panią Beatę ze strefy piękna w gliwicach. robiła mi brwi właśnie. efekt bardzo naturalny i moje brwi w końcu nie wymagają codziennego retuszu. cieszę się bardzo, bo tego mi było trzeba :)

Gość Aniam1980
Do wszystkich niezdecydowanych. Wiem że szukacie i chcecie dobrze wybrać. Ja tak samo miałam, bo tyle się słyszy o nieudanych makijażach permanentnych. No i w końcu zdecydowałam się na panią Agatę jak zobaczyłam jej pracę na mojej koleżance. Zresztą mnóstwo klientek jest mega zadowolonych na fb (jak sobie poczytałam). Szczerze i gorąco wam polecam. Ps widzę, że nikt nie dorzucił adresu stronki gabinetu, to ja to zrobię : http://studioprestigegliwice.pl/ Pozdrawiam, Ania

Gość gość
Ja robiłam taki makijaż w tym gabinecie www.brwi.com.pl . Pełen profesjonalizm..jestem spokojna, że wszystko wyjdzie jak z pod pędzla artysty.

Gość Teresa007
Jeśli chodzi o makijaż permanentny, to śmiało mogę polecić Panią Anię Gabryelczyk z Gliwic. Robiłam u niej brwi metodą włosa. Efekt utrzymuje się już prawie rok. Pani Ania zna się na rzeczy, używa świetnych specyfików znieczulających. A przy tym bardzo miła i nie wymądrza się. Taka normalna kobieta. Wiem, że współpracuje z wieloma salonami na śląsku.

Gość Kri

Napewno nie robcie u p.Marty Szuter w Zabrzu totalna porazka wstyd na ulice wyjac na facebooku wystawia tylko udane prace