Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na 30 urodziny męża

Polecane posty

Gość gość

Za ponad miesiąc mąż obchodzi 30 urodziny. Chcialam z tej okazji podarować jakiś konkretny, fajny prezent ale w tym miesiącu krucho z kasa i mogę wydać max 50 zl. W przyszlym dostane rozliczenie i wtedy zaszaleje z podarunkiem ;) ale w dniu urodzin chce aby do stal cos co sprawi mu radość. Pomyslalam żeby kupić kilka drobiazgówow nawiązujących do jego zainteresowań i pochować w różne miejsca a milymi liscikami wskazywac drogę gdzie one są. Kiedyś czytalam o czymś takim i pomyslalam ze fajny pomysl :) do tego 'standart' czyli obiad, świece, jakiś alkohol, sciagnelam kilka jego ulubionych filmów. Moja inwencja wpadla na taki pomysl, może macie jeszcze jakieś propozycję?

Gość gość
chowac drobiazgi w rozne miejsca?w meza Urodziny? ja tak chowam drobiazgi dla mojego PSA.

Gość gość
solenizantowi oddaje sie szacunek ,wrecza sie kwiaty a nie każe mu sie szukac upominkow po dziurach,zabawa jak z przedszkolakiem,bardzo śmieszny pomysł. Za 50zl to możesz tylko nakupić płytek CD

Gość gość
Wyrazem szacunku dla solenizanta jest przede wszystkim pamięć. Czy ja napisalam, że chce kupić drobiazgi, schować i ich nie dawać? 30 letni mężczyzna to nie dziecko, które się obrazi bo dostalo tani prezent? Tak jak pisalam wczesniej, niestety ale dopiero po urodzinach będę mogla sobie pozwolić na kupno czegoś konkretniejszego. Tak czy inaczej dziękuje za uwagi ;)

Gość gość
Może kup mu jakiś dobry alkohol i karafkę z kryształu? Mężczyźni bardzo lubią takie dodatki. ;) Ewentualnie możesz dołożyć cygaro jeśli lubi. Ja kupiłam mojemu mężowi zielonego Johnny Walkera, kryształową karafkę Bohemii z http://porcelana24.pl/ i cygaro Monte Christo. Bardzo się ucieszył.

Gość gość
to się zapożycz u matki ,ojca bądź teściowej. Z prezentem za 50 pl nawet bym się nie wygłupiała !

Gość gość
Ja mojemu na 40 urodziny zafundowałam przelot szybowcem .Marzył o tym od zawsze.Voucher z moją dedykacją przysłano w eleganckim pudełku-to wcale nie są wielkie koszty!Możesz mu wybrać jedną z wielu atrakcjiJa wybrałam www.prezentmarzen.com

Gość wiktoria741
Ja w tym roku postanowiłam kupic mężowi box dachowy z https://jx.pl/produkty/boxy-dachowe/index.html Mamy w aucie mały bagażnik i takie coś na pewno nam się przyda zwłaszcza, że bardzo często podróżujemy całą rodzinką,

Gość calienteee
No moim zdaniem za 50 złotych to jednak niewiele można kupić, co najwyżej jakąś fajną %. A tak poważnie – moim zdaniem takie urodziny męża to okazja, aby coś lepszego kupić. Ja mojemu kupiłam zegarek: http://www.demus-zegarki.pl/product-pol-32349-Zegarek-Timex-Yacht-Racer-TW2P44600.html - kwestia oszczędzania to była, ale prezent okazał się bardzo trafiony.

Gość gość
Czy sądzicie, że któryś z tych prezentów: http://www.katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-30-urodziny może spodobac się mojemu narzeczonemu z okazji 30 tych urodzin? Dodam, że jest to facet, który lubi sporty zwłaszcza te ekstremalne i taki lot paralotnią na przykład, zdaje mi się że mógłby mu spasować. Chyba że doradzicie coś innego?

Gość gość
Ale się obudzilas! Skoro krucho u Ciebie z kasa to mogłaś pomyśleć kilka miesięcy wcześniej i coś odłożyć,a nie teraz prezent za 50zl kupować

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć, co lubi i czym się interesuje Twój mąż? Przecież ty go znasz. Mojemu bym kupiła coś do gitary albo w ogóle gitarę Fendera ale niekoniecznie przydałoby się to Twojemu:)