Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozłożyłabym nogi dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

i nacieszyła się seksem, przeżyła ze 3 orgazmy i zasnęła błogo, jak to zazwyczaj bywało :) ale nie chce mi się :( Zakochałam się i męczę się w ten sobotni dzionek, myślę o tej, która o mnie nie myśli najpewniej lub też może myśli, jak mnie ze swoich myśli usunąć. Ponadto słucham piosenek o miłości, rozpamiętując smutki, a jakby tego mało, niczym ostateczny gwóżdź do trumny swojej własnej, nerwowo sprawdzam, czy ona może na fb nie siedzi, to patrzę na jej zdjęcia, to przeglądam maile, które pisałyśmy do siebie ...i pogrążam się. o Przydałoby mi się ostre rżnięcie i tajfun orgazmów, żeby zapomnieć o głupotach i zasnąć błogo w ten sobotni dzień, odzyskać spokój duszy i nie martwić się d**erelami. Jakiś przystojniak z piękną maczugą, co mnie wysmaga i sponiewiera do nieprzytomności. o Ale mi się nie chce, zwyczajnie mi się nie chce. Przystojniaka też nie ma, ale gdybym chciała to może by się jakiś znalazł, nawet zapłaciłabym mu, ale nie mam ochoty. Mam doła i mnie wkurza jak ten świat jest urządzony. o Smutna Zakochana na Wylocie

Gość gość
Widać masz życiowy problem ,widzisz moje wg Twoich to pikuś. córka może mieć guza mógu..syn piecchotą do pracy chodzi..ja mam raka pracę straciłam. mąż mi grozi.. ale co tam moje problemy wg Twoich.s

Gość gość
To rozłóż Katarzyno Agnieszko,Matzeno G,Tomaszu,Marcinie..Katarzyno H.znowu zaczynacie robić bydło?

Gość gość
gość dziś wiesz, tak jest, że dla każdego jego własne problemy są najbardziej bolesne ....

Gość gość
milosc lesbijska straszne, nigdy nie zrozumiem..

Gość gość
Tak bez walki? :-)

Gość gość
Znowu zniewiescialy oblech koniotrzep debilne prowo zalozyl. Nie dziw sie c***o ze cie zadna nie chce. Dziewczyny na kilometr wyczuwaja niemeskich, zniewiescialych koniotrzepow co pisza jak baby i takich omijaja. Ale jak wyjdziesz na ulice i zakrecisz dupcia to moze jakis pedal ci od tylu zasadzi tak zebys zawyl

Gość gość
gość dziś tu założycielka wątku, czyli ja, nie jestem koniotrzepem. przepraszam. Jestem nieszczęśliwa .......

Gość gość
lesbo idź na erotyczny, może któraś cię zechce :P

Gość gość
To Ty Persefono?

Gość gość
Koniotrzeby co na sile pisza jak baby sa oblesne i nikt ich nie chce

Gość gość
dokładnie!jeszcze posądzaja. kogoś że nogi rozłożyła..to okropne tak kogoś pomawiać.Ale ci wyżej wymienieni mu w tym pomogli..Katarzyna dyktowała koniotrzepowi ,co ma pisać.Zboczeńce niewyżyte każdego sądzą po sobie.

Gość gość
Koniotrzepy co pisza jak baby zawsze beda same i nigdy zadna kobieta nie bedzie ich chciala.

Gość gość
Slabe prowo 1/10

Gość gość
dokładnie niech idzie koniotrzep ..bo pewnie rozłożył nogi przed. Katarzyną bo znią nawet nie jest na Ty ale wystatczy że ja lubi no to w sumie moge napisac że przed nią nogi rozłożył a co mi tam!i najlepiej niech ona bedzie jeszcze nauczycielką jego syna ..po to żeby syn ze wstudu nie wiedział jak sie ma w szkole poka,ać.Po co sie ma chłopak rozwijać niech zostanie koniotrzepem jak jego ojciec.Jak jeden synek moze sie zmarnowac to syn koniotrzepa tymbardziej !

Gość gość
dlaczego kobieta nie moze powiedziec co mysli?