Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skurcze???

Polecane posty

Gość gość

Witam kobitki. Mam do was pytanie.Jestem w 33 tygodniu ciąży. Wczoraj wieczorem kochałam się z mężem, a ok. 23 w nocy zaczęło mnie boleć tak ja przy okresie tylko,że bolało powiedzmy 5 min. na chwilę przechodziło i znowu. Po ok. 30 min. przeszło,a dzidziuś był przy tym bardzo niespokojny i *****iwy. znowu zaczęło boleć ok. 4 rano i przeszło tak samo po ok.30 min. od tej pory spokój. czy to mogły być skurcze przepowiadające? Wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek i już sama nie wiem co robić :( Może któraś z was też tak miała? Bardzo proszę o jakieś porady.

Gość gość
hmmm... miało być *****iwy,ale nie wiem czemu pojawiły się te gwiazdki ;D

Gość gość
wypralem welniany sweterek tatusia w 95 stopniach chyba bedzie w sam raz dla wnuka panie wybacza, obsluga pralki to nie moja specjalnosc :P

Gość gość
* ruch*liwy ;D

Gość gość
radze wcześniej postarać się odwiedzić lekarza chyba że chcesz wcześniaka urodzić troche za wcześnie na skurcze lepiej upewnić się czy nic się z dzieckiem nie dzieje

Gość gość
no właśnie ja już nie wiem czy to były skurcze czy nie, jest to moja pierwsza ciąża,a od tej pory na szczęście cisza i spokój.

Gość gość
skurcze napewno do wizyty lepiej unikaj sexu zeby nie wyladowac na porodowce. To mi wygląda na przepowiadające ale lepiej oszczędzaj sie bardziej