Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów idealna sylwetka kobiety

Polecane posty

Gość gość

Niby mówi się,że facet nie pies i na kości nie poleci, a z tego co obserwuje to zwykłe kłamstwo :( Każda chuda laska z mojego otoczenia ma duże powodzenie wśród facetów, nawet jeżeli nie jest wyjątkowo piękna. Ja mam 19 lat,167 cm i 54 kg....... Mam już dość tych swoich obietnic że schudnę do 49,że koniec z kolacją,że koniec ze słodkimi rzeczami. Od kilku lat raz na jakis czas próbuje robić sobie diety lub nawet głodówki , jeżeli chodzi o głodkówki to wytrzymałam 1 dzień.. : ) A jeżeli chodzi o diete, to wytrzymałam tydzień. Postanowiłam zapisać się po maturze od czerwca na siłownie i biegać , bo z jedzenia nie umiem zrezygnować , narazie ćwicze codziennie po 20 minut z Mel B Chcialabym wyglądać tak : http://thingirlsarethehappiest.tumblr.com/image/43457076476

Gość prawictwo pospolite 137
Sylwetka , którą wkleiłaś na pewno nie jest idealna . Mógłbym ją ocenić na 7/10 Jest dobra , ale do ideału jeszcze brakuje sporo..

Gość gość
Skoro ją oceniasz 7/10 to ja chyba byłabym oceniona na 0.

Gość gość
prawictwo pospolite 137 dziś te dziewczyny mają sylwetki na 9/10 x a ja myślałam że gruba jestem :D mam podobną

Gość prawictwo pospolite 137
oceniam ją na 7/10 , bo według mnie jest zbyt wysuszona .. Kobieta moim zdaniem , powinna być bardziej jędrna.

Gość gość
A według mnie bardzo ładnie wyglądasz, taka szczupła, bez tłuszczyku nie chudnij :) pozdrawiam

Gość gość
Dla osób, którym zależy na wzroście masy mięśniowej, którą dzięki intensywnym treningom można zamienić w idealną sylwetkę polecam suplement largomass.

Gość gość
Oczywiście autorko masz rację. Faceci kłamią ze lubią te z ciałem... kobieta z ciałem ładnie może wyglądać nago kiedy ubrania się nie wbijają w tłuszcz ale zwraca się uwagę na kobietę w ubraniu(na ulicy, klubie, szkole). Nie dajcie się zwieść ze im podobają się te "krągłe" to kłamstwo. Czym szczuplejsza ale nie wychudzona tym lepsza. Chyba ze dziadki po 40 mają takie upodobania. Ale im to nie warto imponować bo ich czas minoł i prostata w spodniach...dużo gada mało może robić

Gość gość
Stosowałem przez 3 miesiące suplement largomass, który umożliwił mi zwiększenie masy mięśniowej oraz wyrzeźbienie mojego ciała.