Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pytanie do facet贸w idealna sylwetka kobiety

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Niby m贸wi si臋,偶e facet nie pies i na ko艣ci nie poleci, a z tego co obserwuje to zwyk艂e k艂amstwo :( Ka偶da chuda laska z mojego otoczenia ma du偶e powodzenie w艣r贸d facet贸w, nawet je偶eli nie jest wyj膮tkowo pi臋kna. Ja mam 19 lat,167 cm i 54 kg....... Mam ju偶 do艣膰 tych swoich obietnic 偶e schudn臋 do 49,偶e koniec z kolacj膮,偶e koniec ze s艂odkimi rzeczami. Od kilku lat raz na jakis czas pr贸buje robi膰 sobie diety lub nawet g艂od贸wki , je偶eli chodzi o g艂odk贸wki to wytrzyma艂am 1 dzie艅.. : ) A je偶eli chodzi o diete, to wytrzyma艂am tydzie艅. Postanowi艂am zapisa膰 si臋 po maturze od czerwca na si艂ownie i biega膰 , bo z jedzenia nie umiem zrezygnowa膰 , narazie 膰wicze codziennie po 20 minut z Mel B Chcialabym wygl膮da膰 tak : http://thingirlsarethehappiest.tumblr.com/image/43457076476

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prawictwo pospolite 137
Sylwetka , kt贸r膮 wklei艂a艣 na pewno nie jest idealna . M贸g艂bym j膮 oceni膰 na 7/10 Jest dobra , ale do idea艂u jeszcze brakuje sporo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro j膮 oceniasz 7/10 to ja chyba by艂abym oceniona na 0.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawictwo pospolite 137 dzi艣 te dziewczyny maj膮 sylwetki na 9/10 x a ja my艣la艂am 偶e gruba jestem :D mam podobn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 137
oceniam j膮 na 7/10 , bo wed艂ug mnie jest zbyt wysuszona .. Kobieta moim zdaniem , powinna by膰 bardziej j臋drna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wed艂ug mnie bardzo 艂adnie wygl膮dasz, taka szczup艂a, bez t艂uszczyku nie chudnij :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla os贸b, kt贸rym zale偶y na wzro艣cie masy mi臋艣niowej, kt贸r膮 dzi臋ki intensywnym treningom mo偶na zamieni膰 w idealn膮 sylwetk臋 polecam suplement largomass.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie autorko masz racj臋. Faceci k艂ami膮 ze lubi膮 te z cia艂em... kobieta z cia艂em 艂adnie mo偶e wygl膮da膰 nago kiedy ubrania si臋 nie wbijaj膮 w t艂uszcz ale zwraca si臋 uwag臋 na kobiet臋 w ubraniu(na ulicy, klubie, szkole). Nie dajcie si臋 zwie艣膰 ze im podobaj膮 si臋 te "kr膮g艂e" to k艂amstwo. Czym szczuplejsza ale nie wychudzona tym lepsza. Chyba ze dziadki po 40 maj膮 takie upodobania. Ale im to nie warto imponowa膰 bo ich czas mino艂 i prostata w spodniach...du偶o gada ma艂o mo偶e robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂em przez 3 miesi膮ce suplement largomass, kt贸ry umo偶liwi艂 mi zwi臋kszenie masy mi臋艣niowej oraz wyrze藕bienie mojego cia艂a.

Udost臋pnij ten post