Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie, że 45 cm w udach to duzo?

Polecane posty

Gość gość

JW co sądzicie? wzrost 162cm... jak jest u was?? :)

Gość gość
ja mam w udzie 52 przy 167cm i uważam, że dużo nie mam. Może jestem jakaś dziwna, ale nie mam zamiaru mieć patyczków. Udko musi być.

Gość gość
nie jesteś dziwna, każdemu podoba sie co innego :)

Dieta bez pszenicy dr Davisa - co można jeść? W czasie bezglutenowej diety odchudzającej dominują warzywa - najlepiej organiczne, bez pestycydów. Można je jeść o każdej porze dnia. Umiar należy zachować w przypadku ziemniaków i kukurydzy. W ograniczonych ilościach należy spożywać także owoce (najlepiej te jagodowe). W menu znaczącą rolę odgrywają także produkty mleczne, a wśród nich pełnotłuste sery (np. ser pleśniowy, mozzarella, parmezan). Na liście produktów dozwolonych znajdują się także zamienniki mleka, takie jak niesłodzone mleko migdałowe czy niesłodzone mleko kokosowe. Będąc na diecie bez pszenicy dr Davisa, można spożywać także ryby i owoce morza oraz mięso i drób. Najlepiej, aby mięso pochodziło od bydła karmionego trawą, czyli z upraw ekologicznych, i zabijanego w humanitarnych warunkach. Spożywane mięso powinno być nieutwardzone i nieprzetworzone, jak również nie powinno zawierać azotanu sodu. Dotyczy to także kiełbas i wędlin. Mięsa można jeść pod każdą postacią, poza smażoną. W jadłospisie nie powinno zabraknąć miejsca dla jaj i zdrowych tłuszczów w postaci surowych orzechów, a także olejów, które dr Davis poleca spożywać w sporych ilościach (np. olej z awokado, olej kokosowy, oliwa z oliwek).

Gość dzbanek274
To nie jest dużo wcale więc nie popadaj w paranoję ja byłam grubaskiem ważyłam 90kg 168cm wiem dużo ale na szczęście mam to już za sobą i teraz mogę cieszyć się super wyglądem, a moje odchudzanie polegało na tym że jadłam regularnie posiłki przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl no i biegałam 3x w tygodniu po 5km!