Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pogubiona i zalamana

Nie rozumiem słów eks

Polecane posty

Gość pogubiona i zalamana

Rozstałam się z miłością mojego życia 2 miesiące temu. Poklocilismy się. Myślałam że uda się to naprawić. Byliśmy bardzo zgranym związkiem 5 lat wspólne pasje zainteresowania zaufanie nikt nikogo nie ograniczał. On mówił mi jeszcze przed kłótnia ze mnie kocha. A tydzień po rozstaniu powiedział ze zaczal rozmawiac w złości na mnie z koleżanką i się zauroczyl i ze mnie juz w takim razie nie kocha. Walczyłam o niego bo myślałam że to chwilowe a teraz on się z nią spotyka. Mimo to widziałam się z nim ostatnio, odwołał spotkanie z nią dla mnie i powiedział mi ze bardzo chce mnie kochać ze nigdy nie miał w życiu takiej osoby jak ja ze zawsze będę jego częścią ze to co jest między nami jest po nad wszytko i zawsze ja dla mnie jak to powiedział oleje. Ze ja jestem dla niego wazniejsza. Zaprasza mnie zebym zobaczyla jego mieszkanie po remoncie (do którego zresztą miałam się wprowadzic), ze latem bedziemy chodzic na rowery (jedna z naszych pasji) itd. Na koniec powiedz ze musze o nim teraz zapomniec i mu zaufac. Czy jest szansa ze on mnie nadal kocha tylko się pogubil? Ze zapomniał o miłości do mnie ? A to co czuje do niej to fascynacja ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować