Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopakprzyjaciółkigeja

Moja dziewczyna ma przyjaciela geja

Polecane posty

Gość chłopakprzyjaciółkigeja

Witam wszystkich! Od dwóch miesięcy jestem w związku ze wspaniałą dziewczyną - wcześniej bardzo długo się dochodziliśmy, była jedna nieudana próba, potem rozstanie, ponowne spotkanie i istne szaleństwo na swój widok. :) Przez czas naszego rozstania (trwało ok. 3 lat) nie wiedzieliśmy o sobie nic. Ostatnio okazało się, że ma bardzo bliskiego przyjaciela, o którego stałem się od razu zazdrosny. Gdy wziąłem ją w krzyżowy ogień pytań na jego temat, okazało się, że jest gejem. Jej takie sprawy w ogóle nie przeszkadzają, ja ze swojej strony też nie jestem jakimś homofobem, ale dziwnie jednak się z tym czuję. Już bym chyba wolał, żeby był normalnym facetem. Moi kumple raczej popierają tradycyjny model rodziny i społeczeństwa i nie wyobrażam sobie wspólnego spotkania w takich warunkach. Mojej dziewczynie, kiedy jej to powiedziałem, zaczęli bardzo moi kumple przeszkadzać,przesiaduje cały czas ze swoim przyjacielem i jest na cały świat obrażona. Chciałbym ją z tego wyciągnąć, ale niektóre rzeczy są silniejsze ode mnie. Co mam robić?

geja... musisz być nieźle naiwny żeby wierzyć w tą bajkę, ten gej pewnie nieźle rznie Twoją dziewczynę za Twoimi plecami i wciskają Ci kit oboje... moja rada na tą sytuację, idź na d****i

Gość gość
Musisz uwazac na Tyly

Gość gość
O Boże większość moich kolegów to geje i mój mąż nie robi z tego halo, ba, niektórzy to bliscy przyjaciele rodziny, bo są naprawdę świetnymi ludźmi. A co i z kim robią w łóżku nie nasza sprawa. I nijak się to nie kłóci z moimi wartościami, rodzinnością.

Gość gość
Do d/up/y z tym wszystkim.

Gość gość
denne provo!