Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorian272

Muszę na policję zadzwonić

Polecane posty

była puka mi do drzwi mordę ma po siniaczona lima pod oczami kochaś ładnie ją urządził teraz wróciła tu jak wpuszczę powie ,że ja ją pobiłem dzwonie niech przyjadą i zabiorą ją z tąd

Gość gość
Jak zadzwonisz, to też powie że jej wlałeś i wywaliłeś za drzwi. Niech popuka i sobie pójdzie, ale patologia.

Gość gość
co za baba :D

Nawet jak powie że ją pobiłem to sąsiedzi potwierdzą moją nie winność mijałem sąsiadów po drodze i powiedziałem że Agata idzie w tym kierunki i być może będzie pukać do mnie. Sąsiedzi mnie znają jako dobrego faceta. Kiedy przyjadą na nich czekać to trzeba się w cierpliwość uzbroić. Sąsiad z balkonu powiedział mi że ona siedzi pod drzwiami jest pijana bo śmierdzi od niej jak przechodził. Ma swojego kochasia nie dość że nic nie robiła poza wydawaniem pieniędzmi jeszcze było jej zle to poprawiła sobie.

Twoja żona ma prawo mieszkać z tobą do czasu rozwodu i podziału majątkowego, chyba że masz spisaną rozdzielczość . Do czasu kiedy jesteście małżeństwem macie takie same prawa i obowiązki. Mogłeś od razu złożyć pozew o rozwód, kiedy ona opuściła dom. Teraz będziecie musieli mieszkać razem, Sąd ją zobowiąże do pokrywania połowy opłat, aczkolwiek będzie można regularnie podnosić exżonie czynsz za mieszkanie, a jak nie bedzie płacić to złożysz pozew o eksmisje... troche to jeszcze potrwa..