Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IvonneM

Myślę o seksie za pieniądze

Polecane posty

Ciekawi mnie bardzo te uczucie - seks - kasa - spotkania -hotele - adrenalina - może strach? Czy coś ze mną jest nie tak? chciałby ktoś o tym ze mną prywatnie pogadać?

Dodam tylko, że w cale nie potrzebuje pieniędzy (mam pieniądze, pracuje - dobrze zarabiam jak na swoje utrzymanie i wydatki, mieszkam sama jestem mloda, lubie seks. i gdyby sie tak zastanowic ciekawi mnie tylko jak to jest - nie gonie za pieniedzmi ale jak juz chcialabym zeby byla to wysoka cena ok 800zl za godzine

Gość gość
chyba och/ujałaś z tej samotności:P

za zwykly seks nikt tobie tyle nie zaplaci.... nie sadze bys byla sklonna zgodzic sie na ekstremalny seks.....

Gość gość
haha, za 800 PLN/h to można mieć 2 b. atrakcyjne panie albo 1 superlaske z najwyzszej polki o figurze modelki, z duzym biustem, mloda... zejdz na ziemie, kobieto...

Gość gość
no ok sluchaj moj penis ma 19 cm długosci ... chcialabys wejsc w ten interes zobaczyc co i jak ??

Nie wiecie jakie mam ciało to się nie wypowiadajcie na ten temat pytam was o cos zupelnie innego a nie o opinie ciała. Ludzie zapłacą - za piękne ciało zapłacą - za moje także nawet więcej. nie bylabym sklonna uprawiac ekstremalnego seksu? bo wiesz co robie w nocy? Jestem mloda, wysoka, jestem bardzo ladna, piersi mam duze, figure tez mam ladna, dbam o siebie, cwicze. z tym nie ma problemu

Gość gość
wielkie halo.. jak chcesz się sprzedać to daj ogłoszenie i tyle.. cóż za wybujały problem eksystencjalny super laluni, boże...

Gość gość
Ja teraz szukam jakiejś w anonsach i za chwilę chyba wyruszę bo już nie wyrabiam :)

no to uwazaj, bysmy kiedys nie przeczytali malej adnotacji w lokalnej gazecie, ze gdzies w miejscowym hotelu znaleziono cialo prostytutki, ktora miala wypadek przy pracy.... ekstremalny seks jest.... taki przewidywalny jezeli chodzi o zakonczenie.... zycze powodzenia 🖐️

Gość gość
27.02.2015 IvonneM dodał/a post: W obecnym związku nie zdradziłam ani razu. I nie chce zdradzać - i wiem, że tego nie zrobię. Za bardzo go kocham i wiem jakby to go zraniło. Ale w poprzednim(co prawda nie byliśmy małżeństwem)mieliśmy bardzo dziwne układy(zdrada nie wchodziła w grę) ale ja nie obroniłam się z tej p...

Gość gość
wysłałabyś mi może jakies zdjęcie moge cie zasponsorowac na stale :) oczywiscie z mozliwoscia awansu w pionie badz poziomie flash1983@tlen.pl

Gość gość
zostaw nr gg Iwonka milo bedzie z toba porozmawiac po prostu

gość wczoraj zostaw nr gg Iwonka milo bedzie z toba porozmawiac po prostu 46971486