Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto odciął się od rodziny i tego nie żałuje?

Polecane posty

Gość gość

Bo powoli mam już wszystkiego dość. Ciągłe porównywania, że teraz młodzi mają wszystko (dom, pieniądze) a oni nie mieli nic i szło imprezować. Nawalić się przy dzieciach, pić w pracy i mieć co zjeść (mieszkanie z rodzicami, dziadkami) "teraz każdy chce sam i jak najszybciej" no k****, jak nikt nic nie robi zły, jak robi też zły bo za bardzo chce. Moja matka niczym nigdy się nie musiała przejmować było babcia i ona o to dbała, ja wyprowadziłam się z domu ok 18 i mieszkam z mężem i dzieckiem sama.. w własnościowym domu (kredyt) Teściowie raz na rok wpadają, a moi nie chcą nawet córka pyta babci czy może wpaść na nockę (była tylko raz, a ma 6 lat) a ona że nie bardzo. W niczym nie pomaga a krytykuje! mam ochotę odciąć się bo tylko przeszkadza, mam dość gryzienia się w język za każdym razem..

Gość gość
kiedy wspomnę że to były czasy całkiem inne i że nikt nie patrzył jak za sklepem dziecko dostawało w dupę, jak jeździło się po "piwku" to obraza. Nie palę, nie piję i jestem sztywniara, bo na siebie zarabiam i dbam sama(!) o rodzinę i dom..

Gość gość
Moja rodzina jest jeszcze gorsza. Odciełam się od nich jakieś trzy lata temu nie żałuje bo nie było czego.

Gość gość
na każdym kroku za to że chcę więcej od życia niż oni dostaję po łapach. Szlag mnie trafia, czuję się jak dziecko.

Gość gość
Czasami lepiej się odciąć niź żyć w chorych relacjach... może wtedy zatęsknią..... a jak nie to będzie znaczyło że dobrze zrobiłaś...