Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce umrzec

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata i od zawsze jestem sama. Planuje swoja smierc bo nie potrafie juz zyc w samotnosci. Mie oczekuje pomocy, chce wiedziec jak.wylaczyc ten bol bo musze jeszcze kilka rzeczy zalatwic zanim odejde. Kazdy dzien to mekka a kazdy weekend to umieranie powoli

Gość gość
A co to ,samemu nie mozna zyc ? ile ludzi jest samotnych z wyboru i potrafia cieszyc sie zyciem ;) przestan jeczec i zajmij sie czyms zamiast tu siedziec i szukac litosci :)

Gość gość
Jak kiedys bedziesz naprawde umierac to moze zrozumiesz jakie piekne jest zycie :O

Gość gość
Do psychiatry i to juz!

Gość gość
Tak chce umrzec bo nie mam nikogo. Psychiatra sam sie poddal, od 2012 lykam psychotropy.rodziny nie mam. W sylwestra dlawilam sie wlasnymi.glutami tak ryczalam. w urodziny bylam na jakims kursie za slone pieniadze byleby nie myslec. Oddalabym kazdemu swoje zdrowie bo mi.nie jest ono potrzebne. Nie czuje sie kobieta, bo nikt mnie nie chcial. Nie czuje sie czlowiekiem czuje sie nic niewartym gownem i nie mam tluszczu. Waze 45 kg bo nie jem

Gość gość
przecież to sie może zmienić,może właśnie jutro kogoś poznasz,tylko nie poddawaj sie :) jak siedzisz w domu i placzesz,to sie nie dziw,ze nikogo nie znalazłaś. Chociaż nawet w internecie można kogoś poszukać. Jak sie zabijesz to nie bedzie odwrotu,a skoro żyjesz to masz szanse zmienic swoje życie,poznać kogoś! jakbys uwierzyła szczerze,że z kimś będziesz to by Ci było łatwiej na sylwestra mozna wyjsc np na maraton do kina i milo spedzic czas,a i mozna kogos tam poznać

Gość gość
zamiast się zabijać pobzykaj się bez zobowiązań

Gość gość
nie pisz głupot i prowokacji na temat śmierci bo dziś dowiedziałam się o śmierc***ewnego człowieka i w związku z tym pewna osoba i jej rodzina jest w głębokim smutku ja także, żeby kiedyś nie dopadła cię,, ironia losu,, czego Ci nie życzę.

Gość gość
spróbuj poczekać dobę, 2 doby. Nie rób tego od razu. najlepiej udaj się do psychiatry. Wiem, że to mocne zdanie z mojej strony. Ty nie masz wiary, że możesz wyjść ze swojego stanu, ze swoich problemów, nie widzisz szans na przyszłość. Wszystko jawi Ci się w czarnych barwach. Tego bólu raczej nie będziesz umiała sama wyłączyć. Może pomóc Ci specjalista

Gość gość
Żygam ludźmi darmo użalającymi się nad sobą, maruderami, płaczkami co siedzą na d/u/p/i/e zamiast zakasać rękawy i zmienić coś w swoim życiu. Zero tolerancji dla próżniaków.

Gość Zuzanna153
Witaj autorko pozdrawiam Cię serdecznie.Czy możesz napisać coś więcej o sobie .Dlaczego nie wychodzisz z domu czy ma to związek z inwalidztwem czy terż jakaś fobia.Kiedyś pisałam z kobietą po próbie samobójczej bo zostawił ją facet po około 2 latach odnalazła swoje szczęście .to był temat po raz drugi umarłam .Autorko nie poddajemy się bo życie może nas miło zaskoczyć .Chętnie popiszę z Tobą wiem ,że życie potrafi boleć ale wiele też zależy od nas ,glowa do góry ,trzymaj się.