Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy codziennie do żłobka przedszkola ubieracie dzieci w nowe ubranka

Polecane posty

Gość gość
Moje kapane codziennie i ciuchy ma tez czyste codziennie bo ze żłobka przychodzi z takim specyficznym zapachem... stołówki. Po przyjsciu do domu tez jest przebierany bo mnie ten zapach drażni. A w żłobku Panie tez przebieraja czasem pare razy jak sie pobrudzi przy jedzeniu.

Gość gość
Do 11:55 Zamiast wąchać, a później obgadywać swoich podopiecznych to lepiej zajrzyj czasem do słownika ort. - Kąpać a nie kompać.

Gość gość
Moja córka chodziła do żłobka i teraz chodzi do przedszkola i przez 4 lata ani razu nie poszła dwa razy w tym samych ubraniach. To jest wręcz niemożliwe. Po pierwsze zawsze się ubrudzi, legginsy-rajstopy brudne na kolanach a bluzki ubrudzone od obiadu, czy rękaw od jakiś zabaw plastycznych. Po drugie w przedszkolu i żłobku jest duże skupisko dzieci z różnych środowisk więc każdy przyniesie coś z domu, kurz brud itd. A poza tym, dzieci kichają na siebie, plują się czy grzebią w nosie a później łapią się za rączki. Fuuuuj.. A argument, że ktoś zakłada ciemnie rzeczy i widać brudnu do mnie nie przemawia, bo to tak samo, jakbym sama założyła czarne majtki i ich nie zmieniała bo przecież nie widać brudu. Fuuuj.... Też jestem przedszkolanką i CZUĆ które dzieci są myte, a które nie. A dzieci, które noszą te same rzeczy przez kilka dni to aż się brzydzi przebierać aaaa i papierochy też czuć w ubraniach i we włosach waszych nie mytych dzieci.

Gość gość
syn tylko bluzę nosi kilka razy i to dlatego że zostaje w szatni;) reszta do prania choć czasem zdarzy się że spodnie ubierze drugi raz bo nie są niczym uwalone;)