Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dogryzc facetowi który zostawil szczupla zone dla grubej kochanki

Polecane posty

Gość gość

jak dogryzc facetowi który zostawil szczupla zone dla grubej kochanki

Gość gość
Że na smalec to byle kundel poleci :classic_cool:

Gość gość
szybko dawac teksty zostawil moja siostre dla maszkarona grubego

Gość gość
haha, widać twoja siostra była tak do du.py że wolał grubą:)

Gość gość
p***b . jak można się w ogóle zbliżyć do tłuściocha?

Gość gość
Wiecie zależy co ma na myśli autorka pisząc szczupła i gruba. Bo faktycznie niektóre kobiety same kości to aż obrzydliwie wyglądają. A kobiety o pelniejszych kształtach są śliczne.

Gość gość
trzeba by obie panie zobaczyć bo coś mi tu pachnie przesadą bywa też że człowiek po latach nieudanego i wyniszczającego związku z radością wybiera mniej atrakcyjną osobę ale dającą poczucie bezpieczeństwa

Gość gość
Dobrze zrobil. Ile mozna powstrzymywac sie od odruchu wymiotnego na widok sterczacych kosci, dwoch piegow miast piersi, plaskiego tylka i braku talii. Wybral po prostu kobiete atrakcyjniejsza, pewnie na dodatek brunetke, a siostra to aseksualna blondynka pewnie.

Gość gość
bo wygląd to nic nie znaczy,i nie ma wpływu,musi być to coś między ludźmi a to rodzi się w głowie a nie oparte jest na atrakcyjności fizycznej,która też jest sprawą indywidualną,jedni wolą szkiletory,inni grubsze,jedni chochoczące idiotki inni intelektualistki ,jak komu,co pasuje.

Gość gość
Dobrze zrobil. Ile mozna powstrzymywac sie od odruchu wymiotnego na widok sterczacych kosci, Noz sie w kieszeni otwiera jak sie czyta takie podle wyzwiska na szczuple kobiety! ku.. czy kazda nie je?! niektoere maja z natury i wobec nich nie jestescie sprawiedliwi!!! a w druga strone to nie mozna?! jak sie czujesz gdyby ktos na ciebie powiedzial tak: ile mozna sie powstrzymac od zygania na widok spuchnietego sadla ktore po smierci czekajac na pochowek smierdzi tym bardziej ile wiecej sadla za zycia miloao!!!! i jak sie czujesz fajnie tak?!

Gość gość
ja jestem szczupla ale tylek i biust mam, wiec nie przesadzajmy że jak szczupla to deska i plaski tylek